Zara Home: winkels, assortiment en webshop

Iedereen kent de modeketen Zara, maar wanneer je begint over Zara Home kijken veel mensen je toch nog aan alsof ze niet weten waarover je het hebt. Maar dat gaat zeker veranderen, want Zara Home timmert hard aan de weg en opent ook steeds meer winkels. Bij Zara Home koop je prachtige, trendy woonproducten en interieurartikelen voor in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet, enzovoorts. Onderstaand geven we alle informatie over Zara Home, het assortiment, de winkels in Nederland en België en de webshop.

Zara Home

Zara Home is een zusterbedrijf van de bekende modewinkel Zara. De modeketen Zara is bekend als één van de meest populaire modeketens ter wereld met winkels op A-locaties in zowat alle grote steden. Ook Zara Home maakt dus deel uit van het modeconcern Inditex dat wereldwijd nog meer mode- en woonbedrijven aanstuurt. Zara Home richt zich volledig op interieur- en woonproducten waarbij het trendy design direct in het oog springt.

Winkels Nederland

In Nederland zijn er momenteel de volgende winkels:

Winkels België

In België vind je de volgende filialen:

 • Zara Home Antwerpen, Leysstraat 2
 • Zara Home Brugge, Zuidzandstraat 27
 • Zara Home Brussel, Avenue Louise 26-28
 • Zara Home Gent, Veldstraat 62
 • Zara Home Knokke, Van Bunnenplein 1
 • Zara Home Sint-Lambrechts-Woluwe, Rue Saint Lambert 200 (Woluwe Shopping Center)
 • Zara Home Wijnegem, Turnhoutsebaan 5 (Wijnegem Shopping Center)

Assortiment

Assortiment

De woonproducten en interieurartikelen die Zara Home verkoopt zijn onder te verdelen in producten voor de:

 • Slaapkamer: dekens, dekbedden, lakens, hoezen, bijzetmeubels, kussens, gordijnen, zetelhoezen, tapijten, lampen
 • Badkamer: manden, badgordijnen, handdoeken, badjassen, schoonheidsmiddelen, badkamertapijten
 • Eetkamer: tafelkleden, tafellopers, glaswerk, servies, servetten, bowls, mokken, schalen, broodborden, onderborden, broodmanden, onderzetters, servethouders, keukentextiel
 • Decoratie: lampen, vazen, kaarsen, theelichten, tapijten, kroonluchters, lantaarns, bijzetmeubels, dekens, gordijnen, handgrepen, asbakken, kussens, geurtjes
 • Cadeaugeschenken
 • Zara Home Kids: zelfde soort producten en artikelen als de voorgaande punten, maar dan speciaal voor kinderen. Behalve kleinere maten bestaat de collectie ook uit kinderartikelen als knuffels, speelgoed, slabbetje, wiegjes, enzovoorts.

 

Alle artikelen en producten zijn vervolgens weer onder te verdelen in aansprekende collecties. De Zara Home Basic is de algemene lijn. Andere collecties luisteren naar de namen Hotel Collection, Flora Collection, Milano Collection, Royal Collection, enzovoorts. Tenslotte brengt Zara Home nog gelegenheidscollecties uit, denk aan speciale kerstcollecties.

Zara Home webshop

Als je ver van een winkel van Zara Home woont of gewoonweg niet over de tijd beschikt om langs te gaan, biedt de webshop van Zara Home mogelijk uitkomst. Het assortiment van Zara Home is namelijk ook gewoon online te koop (24/7!). De prijzen liggen online even hoog als in de winkels. Wanneer je een bestelling plaats van meer dan € 200,- hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij een lager bestelbedrag wordt er € 19,99 gerekend. Als je deze verzendkosten wilt vermijden kan je ervoor kiezen om de besteld producten af te laten leveren in een winkel van Zara Home. Wanneer je besteld via de webshop van Zara Home moet je rekenen op een levertijd van ongeveer tien werkdagen.  Uiteraard is het mogelijk om bestellingen te retourneren.

Gratis nieuwsbrief

Een leuke manier om op de hoogste te blijven van acties, aanbiedingen, nieuwe collecties en het laatste nieuws rondom Zara Home kan je je gratis abonneren op de online nieuwsbrief. Op de startpagina van de website van Zara Home zie je direct staan “Newsletter”, vul eenvoudig je e-mailadres in het vakje in en je ontvangt vanaf dat moment de nieuwsbrief van Zara Home.

Contact

Voor vragen en opmerkingen kan op werkdagen gebeld worden met het nummer 0800-0201115 (gratis) tussen de tijdstippen 10.00 tot 19.30 uur.

Reactie plaatsen

Reacties

L. van Gorkom
6 jaar geleden

Hoe stuur ik producten terug. Ik zie alleen een adres in Polen, maar weet niet goed hoe ik dat moet doen.

A,windt
7 jaar geleden

Kan je ook artikelen van zara home naar een gewone zara winkel laten bezorgen en daar afhalen?

Pia Maat
8 jaar geleden

De collectie van Zarahome lijkt mij erg leuk vooral het bedlinnen maar helaas kan ik niet het online web winkel adres vinden waar ik eventueel een bestelling zou kunnen plaatsen zou u mij dit kunnen sturen.

Marianne Meijer
8 jaar geleden

Tweede pinksterdag een sprei met kussens gekocht ( betaald € 282,80) bij Zara Home Amsterdam. Bij thuiskomst (60 km met de trein van Amsterdam) bleek de beveiliging niet verwijderd te zijn. Het alarm is niet afgegaan bij het verlaten van de winkel. Probleem werd bij mij als koper gelegd: ik moet terug komen om de beveiliging te verwijderen en geen enkele compensatie werd aangeboden. Niet erg klantvriendelijk!

anneke
8 jaar geleden

sprei gekocht bij thuis komst zaten er vlekken in een zeer slechte behandeling onbeschoft kon niet terug we hadden die vlekken er zelf opgedaan ga er nooit meer heen