Zara Home Antwerpen: openingsuren en adres

Antwerpen is een van de allermooiste steden van Vlaanderen en beschikt over een beroemd winkelgebied. Ook de trendy woonwinkel Zara Home heeft een winkel in Antwerpen geopend waar je terecht kunt voor de laatste trends op het gebied van decoratie, interieur, wonen, enzovoorts. Volg onderstaand alles over Zara Home Antwerpen. We hebben de openingsuren, adres, informatie over werken bij Zara Home en de bereikbaarheid opgesomd.

Zara Home Antwerpen

Zara Home opent in België en Nederland steeds meer nieuwe winkels, dus de keuze welke winkel je wilt bezoeken wordt steeds groter. Zara Home is sterk in het aanbieden van betaalbare en trendy woonaccessoires voor bijvoorbeeld woonkamer, slaapkamer, enzovoorts. Midden in Antwerpen vind je een Zara Home winkel, hierdoor is shoppen bij deze woonwinkel dichterbij gekomen voor honderdduizenden mensen. Is Antwerpen toch nog te ver weg? Shop dan eens online in de webwinkel van Zara Home.

Adres en telefoonnummer

Het adres van Zara Home Antwerpen en het telefoonnummer zijn als volgt:

  • Adres: Leysstraat 2, 2000 Antwerpen
  • Telefoonnummer: +32(0)32028950

Werken bij Zara Home Antwerpen

Heel veel mensen willen graag werken bij Zara Home Antwerpen.  Je werkt in een inspirerende omgeving met volop prachtige producten. Als je denkt dat je op een enthousiaste wijze bezoekers kunt adviseren over het assortiment van Zara Home, dan is het werken in een winkel misschien wel een goede keuze voor je. Informatie over werken bij Zara Home vind je hier.

Openingsuren

De winkel van Zara Home in Antwerpen is zes dagen per week open, op zondag is de winkel namelijk dicht (behalve koopzondagen). De openingsuren zijn zoals hieronder:

  • Maandag: 9.30 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 9.30 – 18.00 uur
  • Woensdag: 9.30 – 18.00 uur
  • Donderdag: 9.30 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 9.30 – 18.30 uur
  • Zaterdag: 9.30 – 18.30 uur
  • Zondag: gesloten

Bereikbaarheid

De Leysstraat ligt in het verlengde van de nummer 1 winkelstraat van Antwerpen, namelijk de Meir. Je bevindt je dus midden in het winkelgebied van de Antwerpse binnenstad en overal waar je kijkt zie je aansprekende winkels. De winkel van Zara Home is dus ook gunstig gelegen ten opzichte van treinstation Antwerpen Centraal en met enkele minuten lopen geraak je er al. Parkeren is ook mogelijk in de Antwerpse binnenstad, maar je zult hiervoor wel moeten betalen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.