Wat is Pokémon GO?

Pokémon GO verovert de hele wereld waaronder Nederland en België. De verwachting is dat de game een complete hype zal veroorzaken. Miljoenen spelers zijn al om en spelen dagelijks Pokémon GO en dat aantal groeit hand over hand. Maar wat is Pokémon GO eigenlijk precies? Kom meer te weten over de game van het jaar Pokémon GO, wat het is, hoe het werkt en wat je zoal kunt verwachten nu en in de toekomst.

Pokémon GO van A tot Z: 

Pokémon GO

De naam Pokémon zegt veel mensen natuurlijk wel wat. Al ruim 20 jaar komen de figuurtjes voorbij op televisie, internet, in tijdschriften, enzovoorts. Ook in de vorm van games timmert Pokémon al jaren flink aan de weg. De nieuwste variant is echter Pokémon GO en ditmaal veroveren ze echt de hele wereld. Producer Nintendo weet met Pokémon GO namelijk gaming naar de straat te brengen. De game is namelijk perfect geïntegreerd in je dagelijkse omgeving. Je ziet namelijk op je scherm de Pokémon figuurtjes rondlopen in de wereld die je met je eigen ogen ook rondom je kunt zien. Het spel past zich ook daadwerkelijk aan aan de omgeving. In de buurt van water zal je bijvoorbeeld sneller een Waterpokémon tegenkomen.

Doel van het spel

Waar het om draait bij Pokémon GO is om de allerbeste Pokémon trainer te worden. Hiertoe is het de bedoeling om zoveel mogelijk Pokémon te vangen. Maar niet alleen dat, je zult moeten proberen een echte Pokémon meester van de figuurtjes te worden. Tijdens het spel zal je battles met andere Pokémon moeten doorstaan, je kunt gyms veroveren, Pokémon ruilen, jezelf aansluiten bij teams, etcetera. Speel je de game goed, dan zal je telkens naar een hogere level gaan. En hoe hoger de level, hoe beter de Pokémon worden en hoe meer items je vergaart.

Smartphone

De game industrie verplaatst haar focus meer en meer naar smartphones. Dat is in het geval van Pokémon GO ook aan de orde. De game is zelfs alleen maar op de smartphone te spelen en bijvoorbeeld niet op een console, desktop of tablet. Je kunt Pokémon GO spelen op iOs en Android toestellen. Kom meer te weten over het downloaden van Pokémon GO.

Pokémon GO verovert de wereld

Het zal je niet zijn ontgaan dat Pokémon GO de hele wereld aan het veroveren is. De beelden zijn overal te zien van grote aantallen spelers die het straatbeeld domineren. Het spel is zo populair dat de capaciteit van de servers af en toe al onvoldoende was.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.