Releasedatum Pokémon GO

Terwijl Pokémon GO in delen van de wereld al druk wordt gespeeld, moeten we in Nederland en België nog wat langer wachten voordat we los kunnen gaan. Toch is inmiddels ook bekend wanneer Pokémon GO uitkomt in Nederland. Kom meer te weten over de releasedatum van Pokémon GO in Nederland en België.

Pokémon GO van A tot Z:

Release medio juli

De releasedatum van Pokémon GO in Nederland en België, evenals de rest van Europa, is onlangs nog uitgesteld. Dit vanwege serverproblemen, mede veroorzaakt door het enorme succes van Pokémon GO. Inmiddels is bekend dat Pokémon GO in Europa zal warden uitgebracht medio juli.

Sideloaden

Overigens spelen ook in Nederland en België inmiddels flink wat mensen Pokémon GO. Dit doen ze door de game te sideloaden. Wil je zeker weten dat je de goede versie hebt om te spelen straks? En wil je minder kans op malware en virussen? In dat geval is het aan te raden gewoon te wachten op de officiële release van Pokémon GO. Hierna zal de game te downloaden zijn via de app stores van Android en iOs.

Nintendo vaart wel dankzij Pokémon GO

Waarschijnlijk zal Nintendo wederom een boost krijgen na de release van Pokémon GO in Europa. Dit omdat in Europa een grote markt zal worden aangeboord die volop gebruik wil maken van de game. Nintendo is dankzij de release van Pokémon GO in andere delen van de wereld al vele miljarden meer waard geworden. Dit om nog maar eens te onderstrepen hoe ongelooflijk populair Pokémon GO is.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.