Cheats Pokémon GO

Iedereen die weleens een game heeft gespeeld staat soms voor de verleiding om gebruik te maken van zogenoemde cheatcodes. Met een cheatcode krijg je bijvoorbeeld extra levens, kracht, geld of hints. Bij Pokémon GO draait het erom de beste Pokémon trainer te worden. Kan je hierbij gebruik maken van cheats en codes? Wat zijn de cheatcodes en waar vind je ze?

Pokémon GO van A tot Z:

De beste zijn

Pokémon GO is een competitieve game. Het is de bedoeling de beste Pokémon trainer te worden en je zult je tegenstanders moeten verslaan. Het kan dus heel verleidelijk zijn om gebruik te maken van cheatcodes waarmee je de concurrentie dus kunt verslaan.

Cheats

Om een eerlijk speelveld te creëren hebben de makers geen cheats toegevoegd aan het spel. Je kunt dus niet op een legale manier gebruik maken van cheatcodes. Dat is wel zo eerlijk voor het speelveld en je concurrentie.

Illegale cheats

Het kan zijn dat je als gamer wordt benaderd door personen of bedrijven die je cheats willen aanbieden tegen betaling. Denk bijvoorbeeld aan enorme hoeveelheden Pokécoins. Trap hier niet in! Meestal werken de cheats niet eens en als ze al zouden werken loop je de kans dat je account wordt verbannen van de Pokémon GO community.

Zelf cheats zoeken

Een ander risico wanneer je op zoek bent naar cheats is dat je malware en virussen gaat binnenhalen. Je vindt bijvoorbeeld een bestandje op internet dat aangeeft cheats voor Pokémon GO te bevatten. Nadat je het download staat je telefoon vol virussen en wie weet hebben criminelen wel ineens toegang tot je smartphone. Wat je beter kunt doen is gewoon zoveel mogelijk informatie en hints doorlezen op internet van andere gebruikers. Op die manier overtreed je geen regels, loop je geen gevaar en je zorgt er toch voor dat je beslagen ten ijs komt in het spelen van de game waardoor je meer kans op succes hebt.

Reactie plaatsen

Reacties

Sofyan1968
8 jaar geleden

Controles