Downloaden Pokémon GO

De release van Pokémon GO liet lang op zich wachten, maar nu is de game er eindelijk. Om Pokémon GO te kunnen spelen zal je de game moeten downloaden. Maar waar kan je Pokémon GO downloaden? Onderstaand volgt alles over het downloaden van Pokémon GO voor Android en iOS. Inclusief tips waarbij je niet malware download.

Pokémon GO van A tot Z: 

Downloaden iOs

Pokémon GO is voor gebruikers van iOs te downloaden via de appstore. Je vindt deze op je telefoon. Typ in de zoekbalk in ‘Pokémon GO’ en je kunt het spel downloaden.

Downloaden Android

Gebruikers van Android smartphones kunnen de game downloaden via de Playstore. Wederom is het intypen van ‘Pokémon GO’ in de zoekbalk voldoende om de game te kunnen vinden.

Kosten download

Het leuke aan het spelen van Pokémon GO is dat de game helemaal gratis is om te downloaden. Pas wanneer je besluit om Pokécoins bij te kopen zal je moeten betalen. Dit is echter geen verplichting en je kunt Pokémon GO dus gratis spelen.

Malware

Toch is het belangrijk enige voorzichtigheid te hebben bij het downloaden van Pokémon GO. Door het enorme wereldwijde succes zijn er veel nepprogramma’s (oftewel malware) actief. Deze programma’s kunnen bijvoorbeeld virussen op je smartphone zetten of zijn het domein van criminelen. Zoals eerder aangegeven is Pokémon GO gratis om te downloaden. Wanneer je moet betalen voor een download is de kans groot dat je te maken hebt met malware of illegale versies van de game.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.