Kosten Pokémon GO

Voor niets gaat de zon op luidt een bekend gezegde. Maar voor producten van commerciële bedrijven, bijvoorbeeld games, moet vaak flink de buidel worden getrokken. Maar is dat eigenlijk ook zo bij Pokémon GO? Kost het downloaden van Pokémon GO eigenlijk geld? En wat kost het spelen van Pokémon GO? Onderstaand volgen de verrassende antwoorden op deze vragen.

Pokémon GO van A tot Z:

Waar downloaden?

Je kunt Pokémon GO downloaden voor iOs en Android. Het downloaden kan via respectievelijk de appstore en playstore. Kom meer te weten over het downloaden van Pokémon GO in dit artikel.

Kosten downloaden

Een eerste meevaller zullen we meteen bekend maken. Het downloaden van Pokémon GO is namelijk gratis. Let wel op met malware en andere illegale downloads. Zij kunnen geld vragen, maar zij vormen dus geen onderdeel van de officiële Pokémon GO kanalen.

Kosten spelen Pokémon GO

Ook het spelen van Pokémon GO is in principe gratis. Om items en andere handige hulpmiddelen te kopen tijdens de game heb je Pokécoins nodig. Deze Pokécoins verdien je tijdens het spel. Het spelen van Pokémon GO kost eigenlijk pas geld wanneer je geen geduld hebt deze Pokécoins te verdienen. Je kunt namelijk ook gewoon Pokécoins bijkopen. Het spelen van Pokémon GO is dus gewoon gratis, maar naar eigen wens kan het dus geld kosten. Het hoeft niet, het mag wel.

Internetkosten

Een verborgen kostenpost kan ontstaan wanneer je internetkosten gaat maken. Het spelen van Pokémon GO maakt natuurlijk gebruik van je internetbundel. Zodra je internetbundel op is kan je dus extra kosten gaan maken. Overigens is Pokémon GO ook via de Wifi te spelen, dus zolang je in verbinding staat met Wifi is er sowieso niks aan de hand.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.