Werken bij Zara: vacatures en solliciteren

Modeketen Zara groeit de komende jaren door en opent nog diverse winkels in binnen- en buitenland. Ook Zara Home maakt een snelle groei door. Een uitgelezen kans om werkzaam te zijn bij Zara want er zullen nog diverse nieuwe werknemers nodig zijn. Als je graag bij een modeketen als Zara of interieurwinkel als Zara Home werkt is het slim om de vacatures in de gaten te houden en zodra er iets leuks bij zit te solliciteren. Meer over werken bij Zara, het vinden van vacatures en het solliciteren volgt onderstaand.

Werken bij Zara

Zara maakt onderdeel uit van het wereldberoemde Inditex, de moedermaatschappij van onder andere Berschka, Pull & Bear, Massimo Dutti, enzovoorts. Dat Inditex werk weet te maken van het groot maken van een modeketen is dus geen wonder. En dat is dan ook precies wat Zara is overkomen de laatste decennia; een stevige groei. Inditex beheert ook de vacatures van Zara op een eigen vacatureportaal. De meeste vacatures die je er zult vinden zijn die voor verkoopmedewerker. Maar ook leidinggevende functies als winkelmanager behoren tot de mogelijkheden. En dan zijn er nog de kantoorfuncties zoals personeelsbeheer, ICT, communicatie, financiën, administratie, mode advies, merchandising, logistiek, functies die te maken hebben met de online webwinkel, enzovoorts. 

Vacatures

Of er geschikte vacatures zijn bij Zara kan je controleren door op het vacatureportaal  te klikken op het kopje ‘jobs’. Geef vervolgens aan op welke afdeling  je wilt werken, bijvoorbeeld in een winkel of op kantoor, in welk land en stad je wilt werken, voor welke modeketen je wilt werken (Zara, Zara Home of een andere modeketen van Inditex) en tenslotte kan je nog zoeken op bepaalde zoekwoorden. Onderstaand een overzicht van actuele en openstaande Zara Vacatures:

Zara Vacatures

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Zara staat erom bekend een prima gangbaar salaris te betalen aan haar werknemers. Ook heb je als je werkzaam bent bij Zara recht op secundaire arbeidsvoorwaarden als maandelijkse commissie, personeelskorting (lekker voordelig shoppen!), je mag trainingen en cursussen volgen en je kunt meedoen aan een collectieve zorgverzekering. Veel leuke voordeeltjes dus.

Pas je bij Zara?

Uiteraard moet je bij jezelf te rade gaan of je wel past bij een modeketen als Zara. Je zult uiteraard gek moeten zijn van mode, goed in de omgang moeten zijn met mensen, de Nederlandse en Engelse taal goed moeten beheersen. Enthousiasme en creativiteit zijn twee basisbeginselen die je nodig hebt om van waarde te zijn voor Zara.

Solliciteren op functie

Staat er een vacatures op het vacatureportaal die je aanspreekt? Solliciteer dan direct online en geef aan om welke vacature het gaat. Je maakt een veel grotere kans wanneer je ook een motivatie bij je cv voegt waarin je aangeeft waarom jij de persoon bent voor de functie. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen waarbij je niet direct op één functie solliciteert maar je gewoon je cv (curriculum vitae) uploadt.  

Reactie plaatsen

Reacties

alegria guilhermina
een jaar geleden

hallo, ik ben Alegria Guilhermina ik ben opzoek naar een nieuwe baan ik wil heel graag bij jullie werken. hopelijk tot binnenkort
groetjes Alegria

Lara habib
2 jaar geleden

Hallo, het zou me heel leuk lijken om bij jullie team te horen als verkoopmedewerker, heb heel erg passie naar mode en ben heel behulpzaam, ben 15 jaar, ik zit momenteel niet op school maar ik ga volgend jaar naar het hbo, ik ga rechten studeren in leiden, hopelijk is dit genoeg.
Met groetjes, Lara

Floor Muijters
3 jaar geleden

Heyy, het lijkt mij super leuk om jullie team te versterken, als verkoopmedewerker. Ik ben dol op mode en spontaan. Ik ben 17 jaar oud, vorig jaar geslaagd van de havo en ben dit jaar begonnen aan mijn studie International Business in Maastricht.
Met vriendelijke groet, Floor

latisha
3 jaar geleden

ik wil graag bij jullie werken , omdat het mij heel erg leuk lijkt

KOUSAR Altaf
3 jaar geleden

Ik wil werken als administratief medewerker.

tala alayek
5 jaar geleden

ik wil graag bij jullie werken

Marcha
7 jaar geleden

Ik zou graag willen werken bij zara om het team te versterken ben een doorzetter en hou van shoppen

Amarins de Graaf
8 jaar geleden

Hallo ik ben Amarins de graaf.
Ik ben 18 jaar, en ik zou graag willen weten waar ik kan solliciteren voor uw bedrijf. Ik zoek een weekend baan en/of voor koop avonden, en uw winkel lijkt me erg leuk en leerzaam om te werken.
Zou u mij zo snel mogelijk willen mailen waar ik kan solliciteren? Dat zou ik erg prettig vinden.

met vriendelijke groet,

Amarins de Graaf.

amanda kroon
8 jaar geleden

ik wil heel graag stage lopen bij jullie en werken bij jullie

Patricia Klumper
8 jaar geleden

Graag zou ik willen weten waar ik een open sollicitatie brief naartoe zou kunnen sturen.

Mvg. Patricia Klumper.