Zara Home Rotterdam: openingstijden en adres

De woonwinkel Zara Home is nog niet zo bekend als de modeketen Zara, maar dit verschil wordt steeds kleiner. Onder andere in Rotterdam is een Zara Home filiaal te vinden waar je alles vindt voor in huis. Van meubels tot decoratie tot gordijnen tot tapijten, bij Zara Home Rotterdam vind je het trendy Zara Home assortiment. We hebben informatie over deze Zara Home winkel in Rotterdam verzameld, waaronder het adres, de openingstijden, het telefoonnummer, bereikbaarheid en werken bij Zara Home.

Zara Home Rotterdam

Aan de Coolsingel in Rotterdam is een Zara Home winkel te vinden. De ideale plek dus om te bezoeken wanneer je zoekende bent naar bijvoorbeeld woonproducten of interieurartikelen voor in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of eetkamer. En natuurlijk verkoopt Zara Home ook leuke decoratie en geschenken. Is Zara Home Rotterdam ver weg voor je? Misschien is er een andere winkel van Zara Home in Nederland of België wel dichterbij gelegen. Het is ook 24 uur per dag mogelijk om online woonproducten te bestellen via Zara Home.

Adres en telefoonnummer

Het adres van Zara Home Rotterdam en het telefoonnummer zijn als volgt:

  • Adres: Coolsingel 60a, 3011 AE Rotterdam
  • Telefoonnummer: +31(0)10-2170330

Werken bij Zara Home Rotterdam

Zara is een winkelketen die inzet op een uitstekende winkelbeleving en goed advies aan haar klanten. Bij Zara Home is dit ook het geval en daarom zijn er regelmatig nieuwe werknemers nodig bij Zara Home. Kom op deze pagina te weten wat de mogelijkheden zijn om te werken bij Zara Home en waar je de vacatures kunt vinden.

Openingstijden

De openingstijden van Zara Home Rotterdam zijn als onderstaand. Op vrijdag is de wekelijkse koopavond wanneer de deuren pas sluiten om 21.00 uur. Ook is het iedere zondag koopzondag:

  • Maandag: 12.00 – 18.30 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.30 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.30 uur
  • Donderdag: 10.00 – 18.30 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 18.30 uur
  • Zondag (koopzondag): 12.00 – 17.00 uur

Bereikbaarheid

De Coolsingel in Rotterdam ligt in het centrum van de stad waardoor het niet de ideale locatie is om te bezoeken met de auto. Het is er druk op straat en parkeren is duur. Als je van ver komt is het openbaar vervoer een goede optie, zo liggen de treinstations Rotterdam Centraal en Rotterdam Blaak niet ver van de Zara Home winkel vandaan. En anders kan je nog kiezen voor metro, tram of bus waarvan haltes zijn op de Coolsingel.

Zara Rotterdam

Rotterdam is de stad in Nederland waar je de meeste Zara modewinkels kunt vinden. Er zijn namelijk maar liefst drie Zara winkels in Rotterdam. Volop keuze dus om de laatste mode te kunnen kopen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.