Zara Home Den Haag: openingstijden en adres

Zara Home is aan een opmars bezig in Nederland en België en je vindt in onder andere Den Haag een winkel. Op woon- en decoratiegebied is het een van de leukste winkels van de stad. Je vindt er het prachtige assortiment van Zara Home, met collecties voor bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer, badkamer, enzovoorts. Kom meer te weten over Zara Home Den Haag, bijvoorbeeld het adres en de openingstijden, het telefoonnummer, de mogelijkheden om te werken bij Zara Home en de bereikbaarheid.

Zara Home Den Haag

Ben je woonachtig in Den Haag en omstreken en op zoek naar trendy woondecoratie of meubels voor in de slaapkamer, woonkamer of badkamer? Bezoek dan zeker eens de winkel van Zara Home. Je vindt Zara Home Den Haag midden in het stadscentrum. Ook als je een leuk cadeau of geschenk zoekt is het een meer dan ideale winkel om eens te bezoeken. Behalve de winkel in Den Haag, heeft Zara Home in Nederland en België in nog meer steden een filiaal. Of ga eens shoppen in de webwinkel van de woonwinkel.

Adres en telefoonnummer

Het adres van Zara Home Den Haag en het telefoonnummer zijn als volgt:

  • Adres: Noordeinde 10, 2514 GH Den Haag
  • Telefoonnummer: +31(0)70-3023020

Werken bij Zara Home Den Haag

Zara Home werkt  met trendy materialen en meubelen. Een goede advisering aan klanten is van belang en daardoor zijn de werknemers in de winkels zeer belangrijk. Lijkt het je een interessante uitdaging om te werken bij Zara Home Den Haag? Houd dan goed de vacatures in de gaten op het vacatureportaal van Zara, waarover je op deze pagina meer kunt vinden.

Openingstijden

Zara Home Den Haag is zeven dagen per week open, iedere zondag is het koopavond. De openingstijden zijn als onderstaand:

  • Maandag: 12.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Bereikbaarheid

De winkel van Zara Home is gelegen in het winkelgebied in het centrum van Den Haag aan de Noordeinde 10. De perfecte manier om de winkel te bereiken is via het openbaar vervoer. Onder andere het treinstation Den Haag Centraal is dichtbij gelegen. Met de auto is de winkel ook prima bereikbaar, maar je zult betaald moeten parkeren in een winkelcentrum.

Zara Den Haag

 

Zara Home is natuurlijk een zusje van het bekende modeconcern Zara. In Den Haag vind je ook een Zara filiaal, namelijk aan de Wagenstraat 109.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.