Zara Home Amsterdam: openingstijden en adres

In Amsterdam is een winkel van de populaire interieurketen Zara Home te vinden. Het is momenteel een van de weinige Zara Home filialen van Nederland. Je vindt er alles op het gebied van woonartikelen, interieur en huisdecoratie. Onderstaand is informatie over Zara Home Amsterdam samengevat zoals het adres, het telefoonnummer, de openingstijden, werken bij Zara Home en de bereikbaarheid van de winkel.

Zara Home Amsterdam

Een van de Zara Home filialen in Nederland is te vinden in Amsterdam, aan de Van Baerlestraat. Bij deze winkel vind je alles wat Zara Home zo bijzonder maakt, denk maar aan prachtige woonartikelen voor in de badkamer, slaapkamer, woonkamer of mooie geschenken en decoratieve producten. Er zijn in Nederland en België nog meer winkels van Zara Home. En anders kan je altijd nog online je woonartikelen en interieurproducten kopen via de website van Zara Home.

Adres en telefoonnummer

Het adres van Zara Home en het telefoonnummer zijn als volgt:

  • Adres: Van Baerlestraat 25, 1071 AN Amsterdam
  • Telefoonnummer: +31(0)20-3050520

Werken bij Zara Home Amsterdam

Zara Home zoekt zo nu en dan nieuwe werknemers voor het filiaal in Amsterdam. Maar ook wanneer je niet werkzaam wilt zijn in een winkel maar bijvoorbeeld op een ander gebied binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden binnen Zara Home.

Openingstijden

De openingstijden van Zara Home Amsterdam zijn:

  • Maandag: 12.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag (koopzondag): 12.00 – 17.00 uur

Bereikbaarheid

Hoewel de winkel van Zara Home Amsterdam niet helemaal in het centrum van de stad ligt, is het toch prima te bereiken. Feitelijk ligt de winkel in het verlengde van het Rijksmuseum waardoor je vanuit de binnenstad lopend de winkel kunt bereiken. Vlak bij de winkelingang is ook een tramhalte te vinden (Van Baerlestraat). Met de auto is ook geen probleem, maar houd rekening met betaald parkeren.

Zara Amsterdam

Zara Home en Zara behoren uiteraard tot hetzelfde moederbedrijf. Als je liever mode gaat shoppen kan je in Amsterdam ook terecht bij Zara, er zijn in de hoofdstad meerdere Zara winkels te vinden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.