Zara Amsterdam: adres, openingstijden, werken

In Amsterdam zijn tegenwoordig twee Zara filialen, waardoor Amsterdam een van de weinige Nederlandse steden is met meerdere Zara winkels. Zara is gevestigd in Amsterdam aan de Kalverstraat en de Nieuwendijk. Onderstaand is informatie over Zara Amsterdam opgenomen waaronder de adressen, openingstijden, vacatures en werk, het assortiment en de bereikbaarheid.

Zara Amsterdam Kalverstraat

Het Zara filiaal aan de Kalverstraat heeft de volgende adresgegevens en telefoonnummer:

  • Adres: Kalverstraat 66-72, 1012 PG Amsterdam
  • Telefoonnummer 020-5304050

Zara Amsterdam Nieuwendijk

Het Zara filiaal aan de Nieuwendijk in het centrum van de stad heeft de volgende adresgegevens en telefoonnummer:

  • Adres: Nieuwendijk 196, 1012 MV Amsterdam
  • Telefoonnummer 020-3449800

Assortiment

Iedereen die weleens bij Zara shopt is bekend met het grote assortiment jurkjes, cosmetica, schoenen, jeans, jassen, shirts, blazers, enzovoorts. Niet ieder Zara filiaal verkoopt echter het complete assortiment, bijvoorbeeld vanwege ruimtegebrek wordt ervoor gekozen om slechts delen van het assortiment te verkopen. Wat beide Zara filialen in ieder geval tot de collectie mogen rekenen zijn vrouwenmode, herenmode en kindermode. Het hele gezin kan dus terecht bij Zara Amsterdam.

Vacatures Zara Amsterdam

Met twee grote Zara winkels zoals in Amsterdam betekent het natuurlijk dat er regelmatig nieuwe vacatures ontstaan. En zoals altijd zijn deze vacatures zeer geliefd, heel veel mensen willen namelijk in de modebranche werken en al helemaal bij een aansprekend bedrijf zoals Zara. Wanneer je graag wilt werken bij Zara Amsterdam kan je de vacatures in de gaten houden op de website van Inditex, het moederbedrijf. Kom meer te weten over het vinden van vacatures op de pagina Werken bij Zara.

Openingstijden

Allebei de Amsterdamse Zara filialen organiseren hun koopavond op donderdagavond, dan zijn de winkels open tot 21 uur. Ook op zondag zijn de winkels gewoon open, dan is het namelijk koopzondag. Het complete overzicht openingstijden is:

Openingstijden Zara Kalverstraat Zara Nieuwendijk
Maandag 12.30 - 18 11 - 18
Dinsdag 10 - 18 10 - 18
Woensdag 10 - 18 10 - 18
Donderdag 10 - 21 10 - 21
Vrijdag 10 - 18 10 - 18
Zaterdag 10 - 18 10 - 18
Zondag 12.30 - 18 12 - 18

Tips voor leuke shopdag

  • Kom te weten wanneer de sale bij Zara gaat beginnen. Je krijgt gegarandeerd heerlijk grote kortingen op het assortiment.
  • Dat Amsterdam niet stil staat op het gebied van mode, blijkt wel uit het feit dat Primark Amsterdam in de hoofdstad komt te zitten. Een bezoek aan deze modewinkel is perfect om te combineren met een bezoek aan een van de Zara filialen

Reactie plaatsen

Reacties

Bloem
7 jaar geleden

wanneer de sale begint

Odile
8 jaar geleden

Wil graag weten wanneer de sale begint bij Zara