Zara Home Maastricht: openingstijden en adres

In het prachtige Maastricht kan je heerlijk winkelen, dat is een feit dat heel veel mensen al wisten. Een van de leukste winkels die je in Maastricht vindt is Zara Home, bomvol prachtige decoratie en woonproducten voor in huis. Onderstaand kom je alles te weten over Zara Home Maastricht, denk aan het adres, de openingstijden, de bereikbaarheid, werken bij Zara Home, het telefoonnummer, enzovoorts.

Zara Home Maastricht

De woonwinkel met misschien wel de meest trendy collecties is Zara Home. In Nederland en België komen er steeds meer winkels en onder andere in Maastricht heeft een filiaal de deuren geopend. Op het vlak van woonartikelen, huisdecoratie en geschenken maakt Zara Home snel naam. Je vindt bij Zara Home dan ook alles voor de slaapkamer, woonkamer, eetkamer en alle overige ruimten in huis. Als je liever online shopt is dat ook mogelijk bij Zara Home, ze hebben namelijk een eigen webshop waar je het hele assortiment online kunt kopen.

Adres en telefoonnummer

Het adres van Zara Home Maastricht en het telefoonnummer zijn als volgt:

  • Adres: Wolfstraat 9, 6211 GM Maastricht
  • Telefoonnummer: +31(0)43-3299999

Werken bij Zara Home Maastricht

Werken bij Zara Home betekent werken in een ambitieuze omgeving met snel wisselende en trendy collecties. Je zult feeling moeten hebben met woondecoratie en het juist adviseren van de bezoekers is een belangrijke taak. Uiteraard moet je enthousiast zijn en een representatief voorkomen hebben. Meer over werken bij Zara Home vind je op deze pagina.

Openingstijden

Zeven dagen per week is Zara Home Maastricht open, dus ook op zondag. De koopavond is wekelijks op donderdagavond. De openingstijden zijn:

  • Maandag: 11.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Bereikbaarheid

Zara Home Maastricht is gelegen in het winkelgebied in het centrum van de stad. Als je met de auto de winkel wilt bezoeken kan je parkeren in een van de vele betaalde parkeergarages rondom het winkelgebied. Qua openbaar vervoer is vooral treinstation Maastricht Centraal prima gelegen, je loopt in ongeveer tien minuten van het treinstation naar de winkel van Zara Home.

Zara Maastricht

Uiteraard is ook de modetak, Zara, een meer dan leuke winkelketen. In Maastricht is ook een Zara te vinden, namelijk aan de Grote Staat 38.

Reactie plaatsen

Reacties

Pirotte
een jaar geleden

Bonjour,
auriez-vous de stock: PLAFONNIER DOUBLE FEUILLE réf. 6367/047
D'avance merci

WOLFS LINDA
7 jaar geleden

tapijt een tijdje geleden gekocht art 6319/029/712
150 X200 CM 169 EURO deze verliest al zijn haartje of garen draadjes daar onderkant niet geknoopt is hoe gaan we dit oplossen mag ik deze terugbrengen heel waarschijnlijk fabrieksfout linda wolfs