Zara Maastricht: adres, openingstijden, werken

In het uiterste zuiden van Nederland vind je misschien wel de mooiste stad van ons land, namelijk Maastricht. Misschien vind je een andere stad wel nog mooier, maar niemand zal kunnen ontkennen dat Maastricht een geweldige winkelstad is. Bijna alle topwinkels zijn aanwezig, waaronder uiteraard Zara. Alle shoppers die in de buurt zijn bezoeken Zara Maastricht om te profiteren van de allerlaatste mode. Het is een van de meest populaire Zara winkels van Nederland. Kom meer te weten over Zara Maastricht zoals het adres, openingstijden, werken en vacatures, bereikbaarheid en het assortiment.

Zara Maastricht

De winkel van Zara is te vinden in het winkelcentrum Entre Deux, een van de beste winkelcentrums van ons land. Je vindt daar dan ook diverse andere geweldige winkels. Het adres en telefoonnummer van Zara Maastricht zijn:

  • Adres: Grote Staat 38, 6211 CX Maastricht
  • Telefoonnummer 043-3501480

Assortiment

Je kunt bij Zara Maastricht terecht met het hele gezin, ze verkopen er immers mannenmode, vrouwenmode en kindermode. Het assortiment is groot genoeg om een uurtje te shoppen bij de winkel. En wat te denken van het assortiment aan cosmetica.

Vacatures Zara Maastricht

Werken in de modewereld is niet voor iedereen weggelegd, je zult namelijk goed met klanten moeten omgaan en sowieso ‘feeling for fashion’ hebben. Ook ben je het uithangbord van Zara en zul je dus enthousiasme moeten uitstralen en representatief moeten zijn. Meer weten over werken bij Zara Maastricht? Neem eens een kijkje op deze pagina.

Openingstijden

Elke donderdagavond kan je tot 21.00 uur terecht tijdens de koopavond. Op zondag is het dan iedere koopzondag. Een overzicht van alle openingstijden zijn:

  • Maandag: 12 – 18
  • Dinsdag: 10 - 18
  • Woensdag: 10 - 18
  • Donderdag: 10 - 21
  • Vrijdag: 10 - 18
  • Zaterdag: 10 - 17
  • Zondag: 12 - 17

Bereikbaarheid

Op enkele honderden meters van Zara Maastricht is het treinstation Maastricht Centraal te vinden. De route gaat over een mooie brug over de Maas en door het gezellige winkelcentrum dus genoeg te beleven. Wie met de auto gaat kan betaald parkeren in de omgeving.

Sale bij Zara

Geliefde periodes om Zara te bezoeken is tijdens de uitverkoop. Je krijgt grote kortingen op je aankopen tijdens de zomersale en wintersale. 

Winkelcentrum Entre Deux

Zara Maastricht is zoals gezegd gelegen in winkelcentrum Entre Deux. Dit winkelcentrum is in 2008 verkozen tot beste winkelcentrum van Europa. Entre Deux ligt tussen de Markt en het Vrijthof en daarom heel centraal gelegen. Omdat het winkelcentrum zeven dagen per week is geopend is Zara Maastricht ook alle dagen van de week open. In winkelcentrum Entre Deux vind je heel veel modewinkels, maar ook andere soorten winkels, restaurants en cafeetjes.

Reactie plaatsen

Reacties

Hillery Harmanus
4 jaar geleden

Goedemorgen
Ben lang op zoek naar deze leerlook jack 3046/223
Trekkoordje onder de zoon met cappucion.
Ik zie dat jullie nog 1 op voorraad hebt maat xs black is het mogelijk dat jullie verzend naar Eindhoven.

Grtjs Hillery