Zara mode: winkeloverzicht

De bekende modeketen Zara heeft in bijna alle grote winkelsteden en winkelcentrums een filiaal. Het zijn ook nog eens direct één van de best bezochte winkels en toonaangevend op modegebied. Zara straalt exclusiviteit uit, maar dan voor een prima prijs. Deze strategie zorgt ervoor dat Zara tot de toppers op modegebied hoort voor mannen, vrouwen en kinderen. Onderstaand kom je te weten waar je de winkels van Zara kunt vinden, de adressen, de online webshop en hoe je kunt werken bij Zara.

Winkels Zara

Zara heeft in Nederland tientallen winkels verspreid over de grootste winkelsteden. Sommige steden hebben zelfs meerdere filialen van Zara. Een overzicht van alle Zara filialen inclusief het adres:

Online webshop

Misschien woon je toch nog te ver van een Zara filiaal vandaan. Of misschien heb je gewoonweg niet zoveel tijd om er één te bezoeken. In dat geval is de webwinkel van Zara uiteraard een perfecte oplossing. Kom alles te weten over online shoppen in de Zara webshop via Zara webshop: bestelproces en online korting.

Werken en vacatures

Vanwege het grote aantal winkels, dat nog steeds groeiende is, heeft Zara duizenden werknemers in dienst. Een groot deel hiervan zijn parttime werknemers. Wanneer er een nieuwe winkel opent of wanneer er een werknemer weggaat ontstaat er weer een vacature. Kom alles te weten over werken bij Zara via het artikel Werken bij Zara.

Zara sale

Zara heeft ook uitgebreide uitverkoopperiodes, waarbij vooral de zomersale en de wintersale in het oog springen. Bezoekers kunnen rekenen op tientallen procenten korting.

Zara nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Zara nieuws, de laatste collecties en de allerbeste kortingsacties? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief van Zara. Inschrijven is mogelijk via deze link. Je hoeft alleen maar je e-mailadres in te voeren en aan te geven welke informatie je wilt ontvangen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.