Primark: Laatste Nieuws & What's Trending

De modeketen van nu is natuurlijk Primark. Dankzij de lage prijzen en de supersnel wisselende collecties staat Primark bij heel veel shoppers op nummer 1! Primark is namelijk hip, snel, dynamisch en helemaal van deze tijd. Volg daarom altijd het laatste Primark nieuws, de modetrends, de nieuwste vacatures en geruchten over nieuwe winkels.

Ook interessant:

Tip: Sweet 16 organiseren niet duur bij Primark

16 Jaar worden is natuurlijk een bijzondere leeftijd en dat moet gevierd worden! Het fenomeen Sweet 16 feest wordt daarom steeds populairder in Nederland en België. Bij een Sweet 16 feest hoort natuurlijk een mooie jurk, je bent immers de ster van je eigen feest. Een nadeel is dat een mooie Sweet 16 jurk erg duur is. Maar ook hier biedt Primark uitkomst, bij Primark hebben ze namelijk veel prachtige jurkjes die helemaal niet zo duur zijn. Je ziet het er niet aan af dat je voor deze jurkjes vaak maar € 10 tot € 20,- betaalt en toch zie je er geweldig uit!

Lees verder:

Alles over je Sweet 16 feest

Alles over het Primark assortiment

Lees meer »

Flagshipstore Primark aan de Coolsingel

Aan de Coolsingel in Rotterdam gaat Primark een Flagshipstore openen. Tenminste, dat zijn de plannen. We zullen nog wel even geduld moeten hebben, want de flagshipstore zal pas in 2018 openen. Eerst moet er namelijk nog een grote verbouwing plaatsvinden. De Primark aan de Coolsingel wordt zeer groot (12.000 vierkante meter).

Lees verder over Primark Rotterdam Coolsingel

Lees meer »

Start bouw Primark Zwolle start 24 november 2015

Dat Primark Zwolle er gaat komen is al even bekend, maar nu is ook duidelijk geworden wanneer de nieuwbouw wordt opgestart. Op dinsdag 24 november zal er worden gestart met de nieuwbouw. En dit heuglijke moment zal niet stilletjes voorbij gaan, er zijn zelfs feestelijke activiteiten gepland vanaf 17.00 uur.

Meer over Primark Zwolle

Lees meer »

Terugroepactie: babyblouse

Heb je het kledingstuk (baby blouse, merk Kimball - 06849) gekocht bij Primark? Breng dit kledingstuk dan terug naar de winkel. Het risico bestaat namelijk dat knopen en ringetjes kunnen losraken en een baby dus kan stikken. Je krijgt het aankoopbedrag terug van Primark. De baby blouse lag in de winkel tussen 6 augustus en 2 oktober 2015.

-

Lees meer »

Primark Groningen zoekt winkelmanagers

Ben je op zoek naar een leidinggevende functie in de mode? Dan is de nieuwste vacature bij Primark Groningen wellicht wat voor je. Primark Groningen zoekt namelijk diverse winkelmanagers voor in de nieuwe winkel. Je zult verantwoordelijk worden voor een eigen team winkelmedewerkers (10 tot 30 personen). Heb je HBO denk- en werkniveau, kan je goed motiveren en coachen, ben je flexibel, heb je ervaring als leidinggevende in de retail, enzovoorts? Solliciteer dan op de functie van winkelmanager bij Primark Groningen.

Lees verder:

Meer informatie over werken bij Primark

Direct naar de vacature winkelmanager bij Primark Groningen

Lees meer »

Veel nieuw personeel nodig in Nederland en België!

Verschillende filialen van Primark in Nederland en in België zijn momenteel op zoek naar nieuw personeel. Zo zoeken Primark Zoetermeer, Primark Venlo, Primark Rotterdam Zuidplein, Primark Almere en Primark Hasselt verkoopmedewerkers voor in de winkel. En Primark Gent is dan weer op zoek naar een trainee Manager.

Lees verder:

Primark vacatures Nederland (volg link in 'overzicht 2, vacaturewebsites')

Primark vacatures België (volg link in 'overzicht 2, vacaturewebsites')

Lees meer »

Primark Brussel zoekt nieuwe Verkoopmedewerkers

Om een optimale verkoopservice te kunnen bieden aan haar klanten zoekt Primark Brussel verkoopmedewerkers of verkoopmedewerksters. Je werk is om de winkel netjes te houden, kleding te plooien, rekken te vullen, klanten te helpen, enzovoorts. Kortom: jouw dagelijkse doel is om de klant tevreden te maken en te houden. Voel je je hier prettig bij, spreek je goed Nederlands en kan je ook in het Frans uit de voeten (in beperkte mate), heb je passie voor mode, ben je positief ingesteld en heb je een representatief voorkomen? Wellicht is deze functie dan perfect voor je!

Direct naar:

Vacature Primark Brussel

Meer over werken bij Primark

Meer over Primark Brussel

Lees meer »

Gezocht: HR stagiaire Primark Eindhoven

HR talent opgelet! Bij Primark Eindhoven zoeken ze per februari 2016 een HR Stagiaire. HR staat voor Human Resources en dat is dan weer de Engelse benaming voor het Nederlandse vakgebied Personeelszaken. Je zult je in deze functie gaan bezig houden met het vinden van nieuw personeel, ziekteverzuim, trainingen en personeelsadministratie. Een prachtige diverse stage waarbij veel HR facetten voorbij komen. En dat alles dus bij Primark Eindhoven, 1 van de grootste en drukst bezochte Primark filialen van Nederland.

Direct naar:

Vacature HR Stagiaire Primark Eindhoven

Overige vacatures zoeken (overzicht)

Lees meer »

Kersttrui Primark

Absoluut een aanwinst in je garderobe of in de kledingkast van je kinderen zijn de superleuke kersttruien van Primark. Leuk voor de kerstdagen zelf maar ook gedurende de koude en donkere winterdagen, gewoon omdat het kan...en omdat ze lekker warm zijn en stiekem gewoon heel erg leuk.

Meer over de Primark Kersttruien op deze pagina

Lees meer »

Primark Rotterdam Zuidplein zoekt nieuwe werknemers

Primark Rotterdam Zuidplein heeft vacatures opengezet voor verkoopmedewerkers op de winkelvloer. Het gaat om een parttime functie en een weekendbaan. Hoeveel functies er per vacature moeten worden ingevuld is niet bekend gemaakt. Als werken bij Primark Rotterdam Zuidplein je wat lijkt, dan is dit je kans.

Direct naar:

Vacature parttime Rotterdam Zuidplein

Vacature weekendmedewerker Rotterdam Zuidplein

Overige vacatures zoeken (overzicht)

 

Lees meer »

Voorlopig geen Primark webwinkel

Al jaren houdt de vraag menig Primark fan bezig: komt er een webwinkel of niet? Door de jaren heen heeft Primark meerdere malen gezinspeeld dat er een webwinkel zou komen in de toekomst, maar over een datum liet men zich niet uit. Primark heeft zelfs een proef opgezet met Asos waarbij ze enkele maanden lang Primark mode verkochten via Asos. Vandaag heeft Paul Lister, corporate governance bij moederbedrijf Associated British Foods een boekje opgedaan. Hij geeft aan dat er in de nabije toekomst nog geen webwinkel komt. De logistieke problemen zijn te groot, het is een te duur proces om online je waren te verkopen (denk aan retouren) en online zal het moeilijk zijn om dezelfde beleving op te kunnen roepen waarin winkels wel slagen. Kortom, we houden het in de gaten de komende periode!

Meer informatie over online shoppen bij Primark lees je hier.

Lees meer »

Primark Dordrecht zoekt nog werknemers

Op 1 december 2015 zal Primark de deuren openen van de winkel in Dordrecht in winkelcentrum Drievriendenhof. Hoewel de sollicitaties al even lopen, heeft Primark Dordrecht nog steeds mensen nodig. Naar verluidt werkt Primark samen met UWV in de zoektocht naar nieuw personeel, ook met het oog om werklozen aan een baan te helpen.

Meer over Primark Dordrecht en Werken bij Primark

Lees meer »

Tip: voordelig ontbijten voor je bezoek aan Primark: lekker en gezellig

Een dag shoppen bij Primark kost natuurlijk enorm veel energie. Om de dag goed en scherp te beginnen is een lekker ontbijt absoluut belangrijk. In de stad zijn er volop mogelijkheden om voor weinig geld heerlijk te ontbijten. Zo zijn er speciale voordeelontbijtjes te koop bij bijvoorbeeld HEMA, La Place, IKEA, McDonald's, enzovoorts. Lekker, voedzaam, gezellig én voordelig!

Alles over de kosten, ontbijttijden, aantal calorieën en samenstelling lees je hier

Lees meer »

Hemelse Onesies

Nu de herfst voor de deur staat is er soms niks fijner dan lekker op de bank kruipen met comfortabele kleding aan. En wat is er nou comfortabeler en fijner dan een onesie? Primark staat bekend vanwege de onesies en heeft het assortiment daarom ook flink uitgebreid.

Lees verder over Primark Onesies

Lees meer »

Primark Heerlen: gaat het door?

Al enige tijd is bekend dat Primark mogelijk naar Heerlen komt. Maar in tegenstelling tot andere steden blijft de daadwerkelijke komst maar duren en duren. Gaat het eigenlijk wel door? Feit is dat de plannen van de projectontwikkelaars al vele malen zijn gewijzigd en dat hierdoor de komst op losse schroeven staat. Mogelijk zou Primark zelfs ongeduldig zijn geworden door de voortdurende gebrekkige planvorming. Een belangrijke datum die overal terugkomt is 1 november 2015, voor die datum zou er weer een goed plan moeten liggen. Wordt vervolgd...

Het is onduidelijk of Primark Heerlen er komt, maar als de winkel er toch komt dan vind je hier meer informatie over de winkel

Lees meer »

Handig hoor: Handleiding Werken bij Primark

Werken bij Primark, dat is toch het mooiste wat er is als je dol bent op mode? Dankzij de vele nieuwe winkels is dit gewoon mogelijk, want er zijn in Nederland en België al duizenden banen gekomen de laatste jaren. En dat aantal groeit nog door, vooral wanneer er een nieuwe winkel opent zijn er veel nieuwe mensen nodig. Er is nu een handige handleiding opgezet waarmee je alles te weten komt over werken bij Primark, het vinden van vacatures, hoe je kunt solliciteren, of er stages zijn, enzovoorts.

Direct naar "Handleiding Werken bij Primark"

Lees meer »

Primark Hilversum: opening in 2017!

De geruchten gingen al langere tijd, maar Primark komt naar Hilversum. Het zal plaatsnemen in het winkelcentrum Hilvertshof, dat hiervoor ingrijpend verbouwd zal worden. Maar liefst twee verdiepingen en 5.500 m2 winkel zullen wachten op de bezoekers in 2017. Sowieso wordt winkelcentrum Hilvertshof absoluut de moeite waard, want er zullen nog meer bekende winkelketens grote winkels gaan uitbaten.

Volg het laatste nieuws over Primark Hilversum

Lees meer »

Direct naar:

Reactie plaatsen

Reacties

Van Herck Geert
8 jaar geleden

Beste, graag had ik online nieuwsbrief ontvangen op mijn E-mailadres plus eventuele folders,
dank u
met vriendelijke groet

Fairlani
8 jaar geleden

Ik hou van de primak maar ik wil ook het liefst dat er in de Amersfoortse stad komt want ik moet iedere keer heel ver rijden met de oudo help o help primark ?

Gerrie vink
8 jaar geleden

Nu de v en d is gesloten hoop ik vurig dat er in het pand van v en d in hoog Catharijne een primark komt is daar kans op ??????