Primark Kersttrui: nieuwste collectie

Primark staat bekend vanwege de themakleding die ze in de aanloop naar feestdagen uitbrengen. Het bekendste voorbeeld zijn wel de kersttruien, welke uiteraard het thema Kerst uitdragen. De truien zijn geheel in de stijl van kerst en natuurlijk lekker warm. En dat alles voor een lage prijs. Kom meer te weten over de kersttruien van Primark en waar je de allernieuwste collectie kersttruien kunt vinden.

Terug naar overzicht:

Kersttruien

Kersttruien worden verkocht voor mannen, vrouwen en natuurlijk kinderen. De truien kenmerken zich door de grappige tekeningen op de voorkant. Kersttruien met dieren of sneeuwvlokken erop uitgebeeld zijn er in allerlei kleuren te koop. Hartstikke gezellig toch! En lekker warm uiteraard, zodat ze je beschermen tegen de donkere gure dagen. Maar ook als je niet de deur uit hoeft zijn het heerlijke truien om te dragen. Kruip met een lekker glas thee op de bank met je kersttrui aan onder een dekentje en geniet van de warmte en de kerstlampjes in de kerstboom. Een kersttrui kost bij Primark tussen de € 10 en € 20,- dus voor het geld hoef je het niet te laten.

Collectie

Voorbeelden van kersttruien van Primark:

Kersttruien: Nieuw bij Primark

Kersttruien worden natuurlijk niet verkocht midden in de zomer. De truien komen in de winkels te liggen in het najaar en de periode voor kerst. Primark wisselt heel snel van assortiment, dus vergeet niet om regelmatig te kijken welke kersttruien er nieuw aan de collectie zijn toegevoegd:

Overige mode

Primark is natuurlijk meer dan alleen kersttruien. Kijk ook eens naar de rest van het assortiment van Primark.

Reactie plaatsen

Reacties

R.Duisdeiker
6 jaar geleden

Verkoopt u ook heren kersttruien xxl?
en wat zijn de prijzen daar van

bij voor baat dank
R.Duisdeiker