Onesie Primark: verkooppunten en prijsvergelijking

Een van de populairste mode artikelen van Primark zijn de onesies. Een onesie is heerlijk om te dragen tijdens een koude winterdag of wanneer je heerlijk op de bank een boek wilt lezen. En bij Primark hoeft een onesie al helemaal niet duur te zijn. Wil je ook een heerlijk zitten huispak van Primark? Kom dan snel te weten wat een onesie is, waar je zoal de winkels van Primark vindt in Nederland en België en wat de kosten zijn van een onesie van Primark.

Wat is een onesie?

De naam onesie is afkomstig van Onesies, dit is een producent van babykleding. Een andere benaming voor een onesie is een jumpsuit of een huispak. Meestal zijn onesies gemaakt van katoen of fleece. Een onesie wordt ook wel gezien als de ultieme vrijetijdskleding aangezien ze heerlijk zitten. Perfect voor op de bank of als nachtkleding. Met de groeiende populariteit van de onesie duurde het niet lang voordat ze ook opdoken op de catwalk en als mode item werden gezien. Tegenwoordig zie je onesie modestukken in muziekclips, op televisie en gedragen door beroemdheden.

Primark

De modeketen Primark is in korte tijd uitgegroeid tot de meest populaire modewinkel van Europa. Het Ierse bedrijf bestaat al tientallen jaren, maar is ook in andere landen in Europa te vinden. Ook in Nederland en België zijn veel nieuwe Primark winkels geopend. Er zijn al honderden Primark winkels wereldwijd en de groei lijkt nog even door te gaan.

Nieuwe collectie onesies

Ben je benieuwd welke onesies Primark het laatst aan haar collectie heeft toegevoegd? Een overzicht vind je op deze pagina:

Verkooppunten onesie Primark

Uiteraard worden de onesies van Primark alleen verkocht bij de winkels van Primark. Een overzicht van alle Primark winkels in Nederland vind je op deze website. De Belgische filialen vind je op deze website. Primark onesies zijn niet online te koop, daar Primark geen eigen webwinkel heeft op dit moment. Een overzicht van het assortiment van Primark inclusief de onesies vind je op de website van Primark onder het kopje producten.

Prijsvergelijking Primark onesie

Primark is een uitermate voordelig merk, daarom betaal je nooit veel voor een echte onesie van Primark. De kosten bedragen ongeveer tussen de € 10 en € 20,- per exemplaar. Dankzij deze prijsstelling is Primark veel voordeliger vergeleken met andere modewinkels met onesies in het assortiment. Primark heeft onesies voor kinderen, mannen en vrouwen in het assortiment. Sowieso heeft Primark een zeer uitgebreid assortiment met vrouwenmode, mannenmode en kindermode.

Direct naar:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.