Primark Bikini’s en Badmode: assortiment

Het hele jaar door verlangen we naar de zwoele zomerzon en eindeloze dagen. En zodra het eenmaal zo ver is, is er niets fijner dan genieten met badkleding aan het water. Om een beetje leuk voor de dag te komen op het strand heb je natuurlijk een leuke bikini, badpak of zwembroek nodig. Gelukkig is daar Primark, die een uitgebreid assortiment aan badmode heeft. En dan ook nog eens uitermate voordelig. Maar wat kan je eigenlijk precies verwachten op het gebied van badmode, bikini’s, badpakken en zwembroeken bij Primark?

Bikini’s

Vele vrouwen krijgen aan het begin van de lente wanneer de temperaturen gaan stijgen en de dagen langer worden zin in de zomer. Heerlijk liggen op het strand en genieten van de weldadige warmte en zon. En de manier om optimaal te kunnen genieten is met een prachtige bikini, een kledingstuk dat een heus mode item is geworden. Primark heeft een indrukwekkend assortiment bikini’s in allerlei kleuren en maten. De meeste bikini’s die je in de winkel zult aantreffen hebben cupmaat AA, A, B, C, D of DD. De meest voorkomende borstmaat begint bij 70 en eindigt bij 95.

Badpak

Voel je jezelf prettiger bij het dragen van een badpak of vind je het gewoon mooier dan wel comfortabeler? Primark heeft ook tal van badpakken in het assortiment opgenomen. En dat zijn absoluut geen saaie doorsnee badpakken. Nee Primark heeft badpakken die niet zouden misstaan op de catwalk, laat staan op het strand.

Zwembroeken

Ook voor mannen biedt Primark een handvat als het aankomt op goed voor de dag komen op het strand. De Primark zwembroeken kunnen stijlvol en tijdloos zijn, maar ook kleurrijk en gedurfd. En ook voor de zwembroeken geldt uiteraard dat je het voor de prijs niet hoeft te laten.

Afbeelding: voorbeeld van een leuke bikinitop van Primark voor slechts € 7,- per stuk (bron: Primark.nl)

Ook voor kinderen

Niet alleen volwassenen kunnen bij Primark terecht voor leuke badmode. Ook voor de kleintjes onder ons is er bij Primark voldoende te krijgen. Een schattig badpakje of stoere zwembroek, je zult zeker slagen bij de Ierse winkelketen. En het feit dat de kinderen snel weer uit een maat groeien is niet zo erg, aangezien de prijzen zeer gunstig zijn.

Nieuwe collecties

Ben je al helemaal benieuwd naar de nieuwste collecties? Je vindt ze hier:

Direct naar:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.