Pull and Bear: winkels en webshop

Pull and Bear is een modeketen die onderdeel uitmaakt van Inditex, een Spaans modeconcern wat de grootste ter wereld is. Onder andere Zara maakt ook onderdeel uit van Inditex. Pull and Bear is daarom ook uitermate trendy en populair. Kom alles te weten over de winkels van Pull and Bear in Nederland en België, de webshop, het assortiment, de giftcard en de sale.

Pull and Bear Nederland

In Nederland vind je Pull and Bear winkels op de volgende locaties:

 • Webwinkel Pull and Bear
 • Pull and Bear Amsterdam, Kalverstraat 13-17
 • Pull and Bear Den Haag, Spuistraat 13
 • Pull and Bear Eindhoven, Demer 44
 • Pull and Bear Leiden, Haarlemmerstraat 172
 • Pull and Bear Rotterdam, Lijnbaan 54a
 • Pull and Bear Utrecht, Heuvelstraat 32

Pull and Bear België

De Belgische Pull and Bear filialen zijn gevestigd op de volgende adressen:

 • Pull and Bear Brussel, Nieuwstraat 82a
 • Pull and Bear Brussel, Louizalaan 35
 • Pull and Bear Hasselt, Hoogstraat 28
 • Pull and Bear Kortrijk, Steenpoort 2
 • Pull and Bear Leuven, Diestsestraat 53
 • Pull and Bear Louvain-La-Neuve, Place de L’accueil
 • Pull and Bear Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Lambertusstraat

Assortiment

Het assortiment van Pull and Bear is grofweg onder te verdelen in dameskleding, herenkleding en schoenen. Maar natuurlijk zijn deze drie benamingen nog onder te verdelen in tal van categorieën. Van lingerie tot jeans, van jurkjes tot vesten, van polo’s tot rokjes, bij Pull and Bear ben je verzekerd van de laatste mode. Maar je vindt er ook mode accessoires zoals juwelen, geurtjes, sjaals, mutsen, handtassen, enzovoorts. De prijzen van de artikelen van Pull and Bear zijn qua prijsstelling vrij voordelig.

Online webshop

Shop je liever vanuit huis, bijvoorbeeld vanwege het gemak of omdat er geen Pull and Bear winkel in de buurt is? Je kunt ook gewoon online shoppen bij Pull and Bear in de webwinkel. Je vindt er het hele assortiment. De verzendduur van een bestelling bedraagt ongeveer 3 tot 5 werkdagen.

Pull and Bear sale

De artikelen van Pull and Bear zijn niet duur, maar het kan altijd nog voordeliger. Wacht bijvoorbeeld op de zomersale of wintersale wanneer de prijzen nog extra ver dalen. Richting het einde van de uitverkoop zijn de kortingen het hoogst, maar het risico bestaat dan natuurlijk dat de meest gangbare kledingmaten al zijn uitverkocht.

Pull and Bear vacatures

Omdat Pull and Bear een aanzienlijk aantal winkels heeft, betekent dit ook dat er best veel mensen werkzaam zijn bij het bedrijf. Vooral in de winkels heeft de modeketen veel mensen nodig om de klanten te helpen. Als het je interessant lijkt om te werken bij Pull and Bear kan je het vacatureportaal van Inditex in de gaten houden. Inditex is het moederbedrijf en verzamelt de vacatures van Pull and Bear, maar bijvoorbeeld ook Zara, Bershka, enzovoorts op één locatie.

Giftcard

Een prachtig vormgegeven cadeaukaart is verkrijgbaar bij Pull and Bear. Leuk om te krijgen of om te geven natuurlijk aan iemand die dol is op mode. Een giftcard is in kaartvorm of digitaal te koop. De waarde die je kunt kiezen ligt tussen de € 5 en € 500,-. Elk bedrag daartussen is mogelijk in stappen van vijf euro.

Reactie plaatsen

Reacties

pieternel van esch
5 jaar geleden

niet online kopen. kan niemand bereiken via mail telefoon.

B.Dat
8 jaar geleden

Geachte lezer, De broek die mijn dochter kocht was na eenmaal gewassen te zijn lelijk gevlekt . Bij navraag in de winkel te Den Haag was het antwoord : ja dat gaat zo . retourneren was onbespreekbaar, Toen ik hierover telefonisch contact met de winkel opnam gaf de dame aan de andere kant te kennen dat Pull and Baer zijn eigen regels heeft, Toen ik haar wees op betreffende bepalingen uit het Consumentenrecht ging zei wel erg hard tegen mij schreeuwen Is dit gebruikelijk bij Pull and Bear ? Nee toch , graag uw reactie.