Pull and Bear Amsterdam

Het bekendste filiaal van Pull and Bear vind je in het centrum van Amsterdam. De Spaanse modeketen, bekend als zusterbedrijf van bijvoorbeeld Zara en Bershka, verkoopt prachtige en betaalbare mode. Als je alles wilt weten over Pull and Bear moet je zeker even verder lezen. Info over de openingstijden, adres, telefoonnummer, vacatures en bereikbaarheid van Pull and Bear Amsterdam is samengevat.

Pull and Bear Amsterdam

De winkel van Pull and Bear in Amsterdam is 1.600 vierkante meter groot en is bomvol gevuld met mode. De winkel heeft zowel de mannen- en vrouwencollecties opgenomen. Een bezoek zal niet snel vervelen, want de winkel probeert zichtzelf continu te vernieuwen en geregeld heeft het interieur van Pull and Bear Amsterdam dan ook een geheel nieuwe indeling. Pull and Bear heeft nog meer filialen in Nederland en België, vind hier het overzicht inclusief adressen.

Adres en telefoonnummer

De winkel heeft een pand aan de bekende winkelstraat Kalverstraat, waar je tientallen andere bekende modewinkels en –merken zult aantreffen. Het adres en telefoonnummer van Pull and Bear in Amsterdam zijn als volgt:

  • Adres: Kalverstraat 13-17, 1012 NX Amsterdam
  • Telefoonnummer: +31(0)20-3449090

Vacatures Pull and Bear Amsterdam

Als je wilt werken bij een aansprekende modeketen zoals Pull and Bear, is het zaak om de vacatures goed in de gaten te houden. Je vindt de vacatures van alle Pull and Bear filialen, waaronder die in Amsterdam, op deze website.

Openingstijden

Je kunt Pull and Bear aan de Kalverstraat zeven dagen per week bezoeken, iedere zondag is het koopzondag. Op donderdagavond sluiten de deuren pas om 21.00 uur tijdens de koopavond. De winkel heeft de volgende openingstijden:

  • Maandag: 12.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag: 11.00 – 18.00 uur

Bereikbaarheid

Je vindt Pull and Bear aan de Kalverstraat in hartje Amsterdam. Iedereen die bekend is met de Amsterdamse binnenstad weet dat het verkeer er behoorlijk druk is en er een behoorlijk tekort aan betaalbare parkeerplaatsen is. Je kunt parkeren in de parkeergarage aan het Beursplein 15 (Q-Park), maar hier moet je wel voor betalen. Indien mogelijk kan je beter met de trein, bus of tram gaan. Treinstation Amsterdam Centraal en tram- en bushalte De Dam zijn op loopafstand gelegen.

Webshop Pull and Bear

De webwinkel van Pull and Bear is een goed alternatief wanneer je geen tijd hebt de winkel te bezoeken. Online vind je het gehele assortiment en bestelde producten worden ook nog eens thuisbezorgd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.