Primark vrouwenkleding en damesschoenen

Primark is zeer actief op de Nederlandse en Belgische markt en dankzij de lage prijzen groeit de winkelketen snel. Vooral de damesmode, vrouwenkleding en damesschoenen genieten grote populariteit onder het vrouwelijk deel van onze samenleving. Kom alles te weten over de mode, kleding en schoenen van Primark voor vrouwen. Welke merken voert Primark, wat zijn de maattabellen en hoe blijf je op de hoogste van de nieuwe collecties en assortiment?

Primark voor vrouwen

De winkels van Primark zijn altijd gehuisvest in grote winkelpanden en beslaan meestal meerdere verdiepingen. De vrouwen onder ons komen er het beste vanaf want 50 tot 60% van de winkels is ingericht voor vrouwen. Dat betekent duizenden items aan vrouwenkleding, damesschoenen, enzovoorts. Primark maakt gebruik van diverse merknamen voor hun vrouwenmode. Voorbeelden van de meest gebruikte merknamen zijn Secret, Backswing, Atmosphere, Secret Possessions Collection en Denim Co.

Vrouwenkleding

De vrouwelijke kledinglijnen zijn uitermate divers en herbergen alles wat een vrouw aan mode nodig heeft. Dus of je nu casual kleding zoekt of juist wat meer classy; bij Primark vind je het zeker. Enkele voorbeelden van wat Primark zoal te bieden heeft aan vrouwen:

  • Bovenmode: shirts, jurkjes, bh’s, pyjama’s, japonnetjes, bikini’s, badpakken, zomerjassen, winterjassen, onesies, vesten, hemdjes, overhemden
  • Ondermode: broeken, jeans, strings, sokken, ondergoed, rokjes, panty’s, maillots, hotpants

Maten en maattabel

Uiteraard is alle vrouwenkleding te koop in verschillende maten. De kleinste maat die Primark hanteert is maat 34, de grootste maat is 46. Ook worden er dubbele maten gehanteerd, die lopen van 34/36 tot en met 44/46. Bh’s en bikini’s zijn er in de cupmaten AA, A, B, C, D en DD met de borstmaten 70, 75, 80, 85, 90 en 95. Wanneer je een broek koopt bij Primark wordt er met een drietal beenlengtes gerekend: 76 cm (kort), 81 cm (standaard) en 86 cm (lang).

Damesschoenen

Bij een leuke outfit horen natuurlijk ook leuke schoenen. Bij Primark hebben ze enorm veel damesschoenen, variërend van sportschoenen tot pumps tot pantoffels. Maar ook slippers, sandalen en klassieke schoenen ontbreken niet bij Primark. De meestvoorkomende schoenmaten die Primark hanteert voor de damesschoenen zijn de maten 36, 37, 38, 39, 40 en 41.

Accessoires

Behalve kleding en schoenen heeft Primark nog een derde belangrijk speerpunt in het assortiment voor vrouwen, namelijk de mode accessoires. Voorbeelden te over, maar wat te denken van ringen, oorbellen, tassen, riemen, portemonnees, zonnebrillen, enzovoorts.

Nieuwe collecties

Wil je op de hoogte gehouden worden met betrekking tot nieuwe collecties via de Primark Nieuwsbrief? Schrijf je dan gratis is en ontvang alle laatste informatie. Alles over de Primark Nieuwsbrief en andere methoden om op de hoogte te blijven vind je op deze pagina.

Feestkleding

Ook voor speciale gelegenheden kan je als vrouw goed bij Primark shoppen. In de seizoenen heeft Primark bijvoorbeeld prachtige kleding voor Kerst, Oud en Nieuw, Halloween, Sweet Sixteen, enzovoorts.

Mannen en kinderen

Hoewel het grootste deel van de Primark filialen is ingericht voor vrouwen, kunnen ook mannen en kinderen er terecht voor een uitgebreide hoeveelheid kleding, schoenen, en aanverwanten. Meer informatie vind je op Primark mannenkleding en Primark kinderkleding.

Direct naar:

Reactie plaatsen

Reacties

carola van delft
8 jaar geleden

ik ken heel goed die winkel in groot stad van brussel
die winkel heet primark ik haltyd myn kleeren gaat koppen
ik hep veel broek en tichort gekoopte en gewelen

danny vandenbossche
9 jaar geleden

ik zal ook eens komen naar de winkel

Michel minten
9 jaar geleden

Mooie winkel,
Mooie kleren,
Je vind er u gade,,,,