Primark Lippenstift: assortiment en prijzen

Zoals bekend heeft Primark een zeer uitgebreide cosmeticalijn met daarin tal van beauty en huidverzorgingsproducten. Het meest in het oog springt hierbij het ruime assortiment lippenstift. Behalve verkrijgbaar in alle kleuren zijn ook allerlei verschillende soorten lippenstift te koop. Kom alles te weten over de lippenstift van Primark, de prijzen, het assortiment, enzovoorts.

Standaard

De basislippenstift van Primark kost slechts € 1,- per stuk. Wat je krijgt voor zulke lage prijzen? Een matterende lippenstift die lang blijft zitten, bij normaal gebruik zelfs de hele dag. Deze long last lippenstift is geschikt voor dagelijks gebruik. Dit koopje op het gebied van lippenstift kan bij geen enkele vrouw ontbreken in haar tas. En dankzij de vele kleuren die Primark in het assortiment heeft kan je iedere dag weer experimenteren met andere prachtkleuren.

Lippenpotlood

Niemand de deur uit zonder lippenpotlood! En terecht, want het is een ideaal product om telkens even je lippen te verfraaien op een uitermate subtiele en natuurlijke wijze. Uiteraard kan het lippenpotlood dagelijks worden gebruikt, ze kosten € 1,50 per potlood.

Vloeibare lippenstift

De vloeibare lippenstift van Primark heeft een glanzende en glamoureuze uitstraling en is daarom perfect voor tijdens feestjes of andere momenten dat je je lippen extra fraai wilt benadrukken. Ook de vloeibare variant blijft lekker lang zitten. En de prijs is ook reuze gunstig, je betaalt slechts € 2,50 per exemplaar.

Afbeelding: vloeibare lippenstift (bron: Primark.nl)

Lipliner

Ga je prat op een strakke omlijning van je lippen? Dan is de lipliner van Primark een must have voor je. Voor slechts € 1,50 heb je al een lipliner die je helpt om de vorm van je lippen te accentueren.

High Shine

Extra glanzende lippen krijg je door de zogenoemde high shine lippenstift van Primark te gebruiken. Het is een lipstick met twee functies doordat je nog een extra glanzende laag kunt toevoegen, een soort lippenstift met lipgloss in één product samen. Ideaal voor de momenten dat je extra wilt schitteren. De High Shine lippenstift kost € 2,50.

Direct naar:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.