Primark Cosmetica: assortiment make-up

Er goed uitzien, dat wil iedereen. Primark helpt je er een handje bij met de eigen cosmeticalijn die de winkelketen in de eigen filialen verkoopt. Behalve cosmetica vind je er ook beauty producten. De prijzen van de cosmetica van Primark zijn uitermate voordelig. Kom alles te weten over de make-up lijn van Primark, het assortiment en de prijzen.

Primark cosmetica

Primark verkoopt niet alleen maar kleding en schoenen. Speciaal voor de vrouwelijke bezoeker heeft het Ierse merk ook een echte cosmeticalijn ontwikkeld. Je vindt er alle soorten reguliere make-up die je bij dagelijks gebruik nodig hebt. Maar er zijn nog veel meer must-haves voor weinig geld.

Assortiment

Een van de speerpunten van de beautylijn van Primark is de lippenstift. Ze worden er dan ook verkocht in allerlei kleuren en maten. En de prijs? Voor ongeveer € 1 tot 3,- heb je al een lipstick naar keuze. Of wat te denken van mascara voor slechts € 2,50 per stuk. Maar de prijzen kunnen nog veel voordeliger. De meeste cosmetica van Primark kost zelfs minder dan € 2,50. Andere mode items die worden verkocht zijn:

  • Wenkbrauwpotloden
  • Poederdoos
  • Nagelvijlen
  • Spiegeltjes
  • Kwasten
  • Eyeliners
  • Enzovoorts

Afbeelding: voorbeeld producten Primark cosmetica (bron: Primark.nl)

Huidverzorging

Primark heeft in het ruime assortiment ook diverse huidverzorgingsproducten opgenomen. Voorbeelden zijn vochtinbrengende crème voor mannen of vrouwen, gezichtscrème en foundation.

Nieuwste producten

Via de Primark nieuwsbrief kan je op de hoogte blijven van de laatste producten en het nieuwste assortiment, het inschrijven is gratis. Primark plaatst zelf ook de laatste en nieuwste producten en artikelen op de website. Je vindt de nieuwste cosmetica, make-up en beauty producten op deze pagina.

Lage prijzen

De reden dat de cosmetica van Primark zo voordelig is heeft enkele redenen. Een eerste reden is dat Primark altijd zeer grote partijen inkoopt en relatief weinig winkels heeft. De handlingskosten en logistieke kosten vallen hierdoor relatief mee. Ook is het een feit dat Primark geen advertenties of reclames heeft waardoor de overheadkosten laag blijven. In plaats van het in de eigen zak te steken vertaalt dit zich in lagere prijzen voor de consument.

Direct naar:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.