Intratuin Halsteren: openingstijden en vacatures

In Halsteren, nabij Bergen op Zoom, is een van de leukste Intratuin filialen van Nederland te vinden. Je vindt er alles voor in huis, rondom huis en in de tuin, het assortiment is met recht zeer groot te noemen. Meer informatie over Intratuin Halsteren volgt onderstaand zoals het adres, de openingstijden, vacatures en werken bij Intratuin Halsteren, bereikbaarheid, ontbijten bij Intratuin en het telefoonnummer.

Intratuin Halsteren

De Intratuin vestiging is het Noord-Brabantse Halsteren heeft het volgende adres en telefoonnummer:

  • Adres: Halsterseweg 65a, 4661 KM Halsteren
  • Telefoonnummer 0164-650050

Openingstijden Intratuin Halsteren

In reguliere weken is Intratuin Halsteren zes dagen per week open en alleen op zondag gesloten. Er zijn echter gedurende het hele jaar door een aanzienlijk aantal koopzondagen wanneer de winkel geopend is van 11.00 tot 17.00 uur. Op donderdag en vrijdagavond is het koopavond en sluit het filiaal pas om 21.00 uur. De normale openingstijden zijn:

  • Maandag: 9.30 – 17.30
  • Dinsdag: 9.30 – 17.30
  • Woensdag: 9.30 – 17.30
  • Donderdag: 9.30 – 21.00
  • Vrijdag: 9.30 – 21.00
  • Zaterdag: 9.00 – 17.00
  • Zondag: gesloten (behalve koopzondagen, dan van 11-17 uur)

Assortiment

Het is niet te doen om hier het hele assortiment van Intratuin Halsteren op te noemen. Het assortiment bestaat namelijk uit tienduizenden artikelen. Het komt er gewoon op neer dat ze alles verkopen voor in de tuin en in huis. Van planten tot decoratie tot onderhoudsartikelen tot vijvers, enzovoorts.

Vacatures Intratuin

Bij een grote winkels als Intratuin Halsteren werken vele tientallen mensen . Vooral op de winkelvloer zijn veel personeelsleden om de klanten te kunnen helpen en om ervoor te zorgen dat de winkel er op ieder moment optimaal uitziet. Alle vacatures, waaronder die van Intratuin Halsteren worden bijgehouden op de algemene website van het tuincentra. Een actueel overzicht zie je op http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-halsteren/vacatures/

Bereikbaarheid

De winkel ligt dan wel in de gemeente Halsteren, maar in de praktijk ligt het maar net ten noorden van de stad Bergen op Zoom aan de doorgaande Halsterseweg. Je kunt parkeren op het grote en gratis parkeerterrein. Als je met het openbaar vervoer reist kan je voor de deur uitstappen bij bushalte Nieuwe Molenweg.

Ontbijten bij Intratuin Halsteren

De winkelketen Intratuin staat bekend om het voordelige en lekkere ontbijt dat je er kunt consumeren voor slechts € 2,95. Helaas is dit bij de vestiging in Halsteren niet standaard mogelijk.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.