Intratuin ontbijt: tijden, prijzen en filialen

Een bezoek aan Intratuin is al een belevenis op zichzelf en je kunt er prima meerdere uren shoppen. Het is mogelijk om je bezoek extra succesvol te maken door er ’s morgens een lekker ontbijt te nuttigen. Het Intratuin ontbijt kost maar € 2,95 en is van een goede kwaliteit. Alles over het ontbijt bij Intratuin hebben we samengevat, bijvoorbeeld de prijs, de samenstelling en het aantal calorieën, de begintijd en eindtijd, een overzicht van de Intratuin filialen, enzovoorts.

Intratuin ontbijt

Bij Intratuin verkopen ze alles op het gebieden van tuinen en decoratie. En van al dat shopgeweld bestaat natuurlijk de kans dat je hongerig of dorstig wordt en even uitrust in het tuincafé. Wist je dat ze er ’s ochtends ook een ontbijt serveren? Het Intratuin ontbijt kost maar € 2,95, is behoorlijk groot en zorgt ervoor dat je goed doorvoed je dag kunt beginnen. Dankzij de lage prijs en de goede kwaliteit is een ontbijt bij Intratuin al jaren zeer populair bij de bezoekers van het tuincentrum.

Samenstelling en calorieën

Het ontbijt is divers van samenstelling en bevat eigenlijk alle lekkernijen die je wenst tijdens de eerste maaltijd van de dag. Het ontbijt bij Intratuin bestaat uit een pistoletje, croissantje, een ei, hartig en zoet beleg en koffie of thee. Het ontbijt bestaat uit ongeveer 500 calorieën wat zeker netjes is voor een ontbijt. Tegen bijbetaling kan je uiteraard extra producten bijkopen wanneer het ontbijt niet genoeg voor je is. Of je koopt tweemaal hetzelfde ontbijt, dat kan natuurlijk ook.

Intratuin ontbijt tijden

De begin- en eindtijd van het ontbijt bij Intratuin varieert per vestiging. Dit heeft te maken met het feit dat niet iedere Intratuin op hetzelfde tijdstip de deuren opent. De meeste filialen openen om 9.00 uur en dan zal het ontbijt ook aanvangen. Als eindtijd wordt meestal 10.30 uur aangehouden. In de weekenden kunnen andere tijden gelden, vaak duurt het ontbijt dan tot 11.00 uur.

Winkels en filialen

Intratuin filialen zijn te vinden in heel Nederland. Een overzicht van alle vestigingen is te raadplegen via deze pagina. Voordat je wilt ontbijten bij één van de Intratuin filialen is het aan te raden eerst te controleren op welk tijdstip de winkel geopend is zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan.

Reactie plaatsen

Reacties

Rikie Scharenborg
2 jaar geleden

Kan ik morgen of woensdag ook bij jullie ontbijten

van Selm
2 jaar geleden

De prijs van dit ontbijt is bij intratuin geen 2.95, zou u dit aan willen passen. Dit is misleidend.

Brigit
2 jaar geleden

Ontbijt bij intratuin Ijsselstein voor de verbouwing €1,- exclusief thee/koffie nu na de verbouwing 2,95 en nog steeds excl thee /koffie die nu ook €3,10 is dus nu betaal je voor een ontbijt maar liefst meer dan €6,-
dus meer dan het dubbele!!

R. Vaes
4 jaar geleden

Mijn vraag is waarom in Weert bij intratuin een ontbijtje met koffie of thee na de Corona naar 6.20 pp Eerst 2.95 pp is gegaan?? Dit is meer dan het dubbele. 😡

harry barkel
4 jaar geleden

Hoelaat kan ik smaandags terecht voor een ontbijt bij de vestiging Almelo
MvGr Harry Barkel

Ina
5 jaar geleden

Ik heb pas geleden ontbeten met zijn tweetjes en moesten de thee en koffie horende b8j het ontbijt zelf betalen? Hierboven staat dat dat erbij hoort b8j onntb8jt van €2,95! Hoe kan dat ik dan aprt extra heb moeten b8jbetalen van de cassiere? Schande

vera Zalm
6 jaar geleden

hoelaat kan ik in Elst ontbijten, wat kost dit?

egberink
6 jaar geleden

ontbijten intratuin ,Enschede hoe laat open?

Marijke verhoef
6 jaar geleden

Glutenvrij ontbijt mogelijk in Duiven ????zie aanvulling vorige mail

Marijke verhoef
6 jaar geleden

Ik wil graag op 6 April komen ontbijten maar hebben jullie ook glutenvrij brood of broodjes
Kunt U mij dat laten weten
Gr