Gabor Schoenen: verkooppunten en prijsvergelijking

Gabor fabriceert schoenen voor vrouwen en is de laatste jaren in Nederland ongekend populair aan het worden. Gabor schoenen zijn te koop bij verschillende Gabor winkels door het hele land. Ook zijn er tientallen online webwinkels actief waar je de schoenen vaak nog voordeliger kunt kopen. Onderstaand kom je alles te weten over Gabor schoenen, de modellen, de verkooppunten en een prijsvergelijking.

Gabor

Het Duitse schoenenmerk Gabor is in Nederland aan een opmars bezig nadat het in Duitsland zelfs het meeste bekende damesschoenenmerk is geworden. De schoenen worden gekenmerkt doordat ze heerlijk zitten, mede dankzij de soepele materialen. Gabor stelt dan ook hoge eisen aan hun schoenen tijdens het productieproces. Zo zijn diverse modellen voorzien van dempende zooltjes, uitneembare inlegzolen, luchtkussentjes, enzovoorts. Een ander speerpunt van Gabor is dat ze ook halve maten verkopen (bijvoorbeeld maat 38,5) en rekening houden met de grootte van kuiten of de breedte van tenen.

Modellen

Gabor richt zich op vrouwenschoenen en heeft honderden modellen uitgebracht. De verschillende modellen zijn grofweg in te delen in de categorieën sneakers, instappers, ballerina’s, veterschoenen, laarzen, enkellaarsjes en pumps. Wat veel mensen niet weten is dat Gabor ook tassen uitbrengt, de meeste gemaakt van leder. Een overzicht van het complete assortiment schoenen en tassen vind je op deze pagina.

Verkooppunten

Gabor heeft in Nederland diverse winkels die de naam van de schoenenketen dragen. Er zijn winkels in Alkmaar, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Enschede, Haarlem, Sittard en Maastricht. Behalve de normale winkels verkoopt Gabor ook via de eigen webwinkel haar schoenen. Ook andere online modeshops hebben Gabor in het assortiment opgenomen. Of je dus naar de winkel toe wilt of liever vanuit huis je Gabor schoenen bestelt; er zijn genoeg mogelijkheden.

Prijsvergelijking

De prijs voor de schoenen van Gabor liggen voor een groot deel rond de honderd euro per paar. De voordeligste zijn via de webshop van Gabor voor circa 90 euro te koop. De duurdere modellen kosten richting de tweehonderd euro. Besparen is mogelijk via de overige online wederverkopers. Vooral tijdens de sale periodes dalen de prijzen met tientallen procenten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.