Fashioncheque: verkooppunten en acceptanten

Het leukste modecadeau van Nederland is de Fashioncheque. Het is een veel gegeven cadeaubon aan moeders, collega’s, vrienden en andere geliefdes. Je geeft in feite een stukje mode cadeau met de Fashioncheque. Ontvangers kunnen de bon immers gebruiken om kleding, schoenen en mode accessoires te kopen bij modewinkels en online modewebshops. Onderstaand volgt alle informatie over de Fashioncheque zoals de verkooppunten, acceptanten, waardes, hoe te activeren, de geldigheid, enzovoorts.

Fashioncheque

De Fashioncheque heeft ingespeeld op de groeiende markt van cadeaubonnen. Aangezien er cadeaubonnen te koop zijn voor alle soorten doeleinden, mocht een bon die besteed kan worden voor mode doeleinden uiteraard niet ontbreken. Bij de Fashioncheque zijn duizenden modewinkels aangesloten, behalve kleine winkels ook complete modeketens.

Kopen Fashioncheque

Een Fashioncheque is in het hele land te koop bij bijvoorbeeld Primera, AKO Boekenwinkels, Jumbo en PostNL Postkantoren. Maar ook de verschillende afzonderlijke modewinkels verkopen de Fashioncheque. Tenslotte is de modebon ook online via de website van Fashioncheque te koop.

Acceptanten Fashioncheque

Zoals aangegeven doen er duizenden modewinkels mee met het concept van de Fashioncheque. De cadeaubon is dan ook bij al de aangesloten winkels te besteden. Op de website van de Fashioncheque vind je een overzicht van alle acceptanten in Nederland via de shopfinder. Tot de acceptanten behoren aansprekende winkelketens als De Bijenkorf, V&D, Miss Etam, Esprit, G-Star, Miss Etam, Manfield, America Today, enzovoorts. Ook is een Fashioncheque te besteden bij honderden online modewebwinkels.

Waarde

De Fashioncheque is verkrijgbaar in waardes tussen de € 10 en € 150,-. Bij diverse winkels kan alleen worden gekozen voor vaste coupures van € 20, € 50 en € 100,-.

Activatie geldigheid en saldo

Voordat de Fashioncheque gebruikt kan worden moet deze geactiveerd worden via de website van Fashioncheque. Na activatie is het saldo gedurende één jaar te gebruiken. Het is mogelijk om de waarde van de Fashioncheque te gebruiken voor meerdere transacties. Het actuele saldo kan worden gecontroleerd op de website van Fashioncheque met behulp van het unieke kaartnummer.

Reactie plaatsen

Reacties

Jeroen
7 jaar geleden

Wanneer je voor een kado- / waardebon evenveel geld betaalt als deze waard is dan mag er volgens de Consumentenbond geen beperkte geldigheid van 1 jaar aan verbonden zijn! Ze zeggen daar dat 3 jaar wel redelijk is.

Het is niet meer helemaal mijn ding, maar ik heb in het verleden geleerd dat het bij gelijke waarde gewoon om (een) geld (bedrag) gaat oftewel een geldig ruilmiddel. Dat moet onbeperkt geldig zijn.

De Consumentenbond meldt al dat je in discussie kunt gaan. Vinden winkeliers leuk is mijn ervaring.

Theo van Meerendonk
7 jaar geleden

Niet aan de Fashioncheque beginnen! Hij is vanaf het moment dat je hem krijgt al geen jaar meer geldig.
Na een jaar kan je alleen nog maar een gedeelte van het tegoed terug krijgen. Nadat je de kaart aangetekend opgestuurd hebt en er administratiekosten is afgehouden blijft er weinig meer over. Niet aan beginnen dus!

M.J. Broncel
7 jaar geleden

Jumbo - Kruisdobbe 4 Leeuwarden heeft mijn fashioncheque niet geaccepteerd. Super vreemd.