Decathlon Kerkrade: openingstijden, vacatures

De sportwinkel van Zuid-Limburg en de grensregio’s in Duitsland en België is Decathlon Kerkrade. Alles wat je zoekt op het gebied van sport vind je in de enorm grote winkel aan de Wiebachstraat. Alles over Decathlon Kerkrade is onderstaand samengevat, bijvoorbeeld het adres, de openingstijden, telefoonnummer, assortiment, vacatures en werken bij Decathlon Kerkrade en de bereikbaarheid.

Decathlon Kerkrade

Ieder Decathlon filiaal is ruim opgezet en heeft een groot winkeloppervlak. Het filiaal in Kerkrade vormt hier geen uitzondering op. Het adres en het telefoonnummer van Decathlon Kerkrade zijn:

  • Adres: Wiebachstraat 75, 6466 NG Kerkrade
  • Telefoonnummer 045-5656444

Assortiment

Voetbal, tennis, wintersport, hockey, fitness, wandelen, bergbeklimmen, skateboarden, waterski: zomaar wat sporten waarvan je bij Decathlon Kerkrade rijen vol sportartikelen zult vinden. Het assortiment van Decathlon omvat maar liefst 65 verschillende sporten. Kortom, je vindt er bijna alles op het gebied van welke sport je ook maar beoefent.

Openingstijden

Decathlon Kerkrade is gewoon zeven dagen per week open. Iedere zondag is het koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. En doordeweeks is het iedere dag koopavond met verlengde openingstijden. Een overzicht van alle openingstijden:

  • Maandag: 9.30 – 20.00
  • Dinsdag: 9.30 – 20.00
  • Woensdag: 9.30 – 20.00
  • Donderdag: 9.30 – 21.00
  • Vrijdag: 9.30 – 20.00
  • Zaterdag: 9.30 – 18.00
  • Zondag: 12.00 – 17.00

Bereikbaarheid

Decathlon Kerkrade ligt aan de westkant van Kerkrade in de agglomeratie waar ook bijvoorbeeld Heerlen aan toebehoort. Het winkelgebied aan de Wiebachstraat herbergt ook megastores van onder andere Kwantum, Jumbo en Praxis. Parkeren is geen probleem op het grote gratis parkeerterrein. Via de uitvalswegen ben je ook zeer snel op een van de autosnelwegen in de omgeving. Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan de bus en stop bijvoorbeeld uit bij bushalte Wiebachstraat.

Webwinkel

Misschien is Kerkrade of één van de andere Decathlon vestigingen wel te ver weg voor je. Of misschien heb je wel niet zoveel tijd om de deur uit te gaan. Niet getreurd, ga online shoppen via de webwinkel van Decathlon. Het enorme assortiment sportartikelen is via de webwinkel te koop en wordt thuisbezorgd.

Vacatures Decathlon Kerkrade

Decathlon is een van de leukste en grootste werkgevers van Kerkrade en omstreken. Er werkt een enthousiast team met mensen die gek zijn op sport en hun enthousiasme kunnen overbrengen op de bezoekers. Regelmatig zoekt Decathlon Kerkrade nieuwe mensen. Misschien iets voor jou? Houd de vacatures in de gaten:

Vacatures Decathlon

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.