Bonprix: assortiment en vacatures

De modeketen Bonprix is voortgekomen uit het Duitse bedrijf OTTO, bekend van de catalogussen. Bonprix is actief in de online verkoop en verzending van kleding en mode en opereert in meerdere Europese landen waaronder Nederland. Het modeaanbod is megagroot en voor vrouwen, mannen en kinderen van alle leeftijden. Ook verkoopt Bonprix interieurproducten en woonartikelen. Kom alles te weten over Bonprix, het assortiment, de catalogus, winkels, prijzen en vacatures.

Bonprix

Het online modewarenhuis Bonprix richt zich op het hele gezin, ze verkopen mode voor mannen, vrouwen en kinderen. Jong en oud kunnen er terecht. Het concern tracht daarbij de prijzen laag te houden en goede kwaliteit te bieden. Bonprix onderscheid zich ten opzichte van andere online modeconcerns doordat ze consulentes inzetten die klanten kunnen helpen bij het maken van een keuze en adviezen kunnen geven. Wereldwijd heeft het modeconcern maar liefst zes miljoen klanten per jaar.

Assortiment

Er is geen sprake van één bepaalde stijl, alle soorten mode en stijlen worden aangeboden. Je vindt er dus blouses, jurken, topjes, broeken, jeans, shirts, rokjes, bh’s, lingerie, bikini’s, jassen, bodywarmers, enzovoorts. Maar ook zwangerschapsmode, vesten, sportkleding, tunieken en noem het maar op zijn er te koop. En laten we dan de indrukwekkende schoenlijnen niet vergeten, van ballerina’s tot laarzen en van slippers tot sneakers, bij Bonprix wordt het verkocht. Tenslotte heeft Bonprix nog een heuse woonlijn waarbij alles voor in huis wordt verkocht. Zorg dat je interieur er perfect uitziet met het bedtextiel, lakens, handdoeken, gordijnen, tuinmeubels, stoelen, banken, servies, lampen, bedden, enzovoorts van Bonprix.

Werken bij Bonprix

Werkzaam zijn in de modewereld is een droom voor velen. Bij Bonprix zoeken ze regelmatig nieuwe werknemers die het team kunnen versterken. Lijkt het je wel wat om in de modewereld werkzaam te zijn? Alle vacatures bij Bonprix vind je op deze pagina.

Catalogus

Iedere drie weken stelt Bonprix weer een nieuwe catalogus samen die verspreid wordt onder de mensen die de catalogus wensen te ontvangen.

Winkels

In Nederland heeft Bonprix momenteel geen eigen winkels draaien, je kunt alleen online je inkopen doen. Overigens is dit in Duitsland anders, daar heb je echte Bonprix winkels.

Prijzen

Zoals gezegd tracht Bonprix goede kleding aan te bieden voor weinig geld. Hierbij geldt onder andere dat alle maten voor dezelfde prijs worden aangeboden. De prijsvoering is vergelijkbaar met de bekendste modeketens van Nederland (bijvoorbeeld H&M of Zara), wel is het assortiment van Bonprix een stuk breder dan dat van verschillende concurrenten. Bonprix heeft een gedeelte van de website ingericht voor de uitverkoop (sale), je vindt daar alle afgeprijsde artikelen.

Reactie plaatsen

Reacties

Szymon
8 jaar geleden

panasonic123