Sola bestek en pannen: verkooppunten en prijsvergelijking

Sola is een Nederlands bedrijf dat voornamelijk pannen en bestek maakt. De producten zijn van een geweldige kwaliteit en zijn qua vormgeving ook een lust voor het oog. Niet voor niets tref je de producten van Sola aan in tal van restaurants, vliegtuigen, hotels, enzovoorts. En natuurlijk bij vrienden of familie thuis tijdens een etentje. Want het bestek en de pannen van Sola zijn voor iedereen te koop. Waar je Sola artikelen kunt kopen en waar dit het voordeligst is lees je onderstaand.

Sola pannen

Binnen het assortiment van Sola vind je pannen geschikt voor gas, keramisch koken, halogeen, elektrisch koken en inductiekookplaten. Sola heeft meerdere pannensets uitgebracht (vaak vierdelig) en natuurlijk losse pannen zoals koekenpannen, hapjespannen, kookpannen, braadpannen, enzovoorts. Maar ook cakevormen, taartvormen, bakblikken, wokken, enzovoorts behoren tot het immense assortiment. De pannen zijn vervaardigd uit het robuuste edelstaal en gaan dus lang mee. Zo lang dat je zelfs een levenslange garantie krijgt op het materiaal, slijtage uitgezonderd.

Sola bestek

Wat is er nou mooier dan wanneer je een etentje organiseert de tafel aan te kleden met mooie besteksets. Een gedekte tafel met allerlei verschillende soorten bestek doet toch enigszins afbreuk aan het geheel. De besteksets van Sola zijn wellicht het meest bekende van het bedrijf. Er zijn besteksets die maar liefst 128-delig zijn. Alle besteksets luisteren naar geografische namen en hebben een eigen stijl. Ook verkoopt Sola kinderbestek, verzilverd bestek en een hele rits keukenmessen in alle soorten en maten.

Keukenaccessoires

Ook aanverwante producten voor in de keuken of voor aan tafel worden door Sola geproduceerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pannenonderzetters, mengkommen, maatbekers, knoflookpersen, zeven, schillers, enzovoorts.

Verkooppunten

Sola producten worden verkocht in de Sola Fabriekswinkels, de website van Sola en via tientallen wederverkopers als Blokker, Wehkamp, Bol.com en online webwinkels.

Sola Fabriekswinkels

Sola verkoopt haar producten via onder andere eigen winkels, ook wel Sola Fabriekswinkels genoemd. Je vindt Sola winkels in de steden Alkmaar, Almere, Delft, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Lelystad, Nijmegen, Oldenzaal, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Veenendaal, Zeist, Zoetermeer en Zwolle. De adressen en openingstijden vind je op deze website.

Prijsvergelijking

Gezien het enorme assortiment en de vele lijnen en sets is het aan te raden om eerst de producten uit te kiezen welke je het mooist vindt. Vervolgens zoek je aan de hand van de productnaam gericht naar het voordeligste verkooppunt via Google of Beslist. Normaliter zijn de online verkooppunten het voordeligst.

Reactie plaatsen

Reacties

Michel van Puffelen
6 jaar geleden

Waarom kan ik nergens bij Sola een bestekset van Sola Berlijn 70 delig vinden. Ik kom deze set alleen tegen bij vakantieveilingen.
Met vriendelijke groet.