Philips Wake-up Light : verkooppunten en prijsvergelijking

Het geluid van een piepende wekker is de gruwel van heel veel mensen. Je wordt op een chagrijnige manier wakker en je begint de dag al meteen niet optimaal. Dankzij de Philips Wake-up Light behoort dit fenomeen tot het verleden. Een Philips Wake-up Light zorgt ervoor dat je op een rustige, prettige en natuurlijke manier wakker wordt. Dankzij licht en geluid is wakker worden ineens niet meer vervelend. Wil je ook fijn wakker worden met een Philips Wake-up Light? We kennen de verkooppunten en we weten waar je het voordeligst een Wake-up Light kunt kopen.

Philips Wake-up Light

Wat een Philips Wake-up Light zo uniek in haar soort maakt is dat het een wekker is die je wekt op basis van natuurlijke eigenschappen. De lichtintensiteit wordt langzaam opgevoerd waardoor het net lijkt of de zon langzaam opkomt. Eventueel kan er worden gekozen voor natuurlijke geluiden zoals vogelgefluit, enzovoorts. Gebruikers worden hierdoor veel energieker wakker en stappen eenvoudiger uit hun bed. Overigens kan de Philips Wake-up Light ook worden gebruikt om in slaap te vallen aangezien het systeem ook andersom gebruikt kan worden waarbij het licht juist langzaam zal gaan doven.

Verkooppunten

Een Philips Wake-up Light is verkrijgbaar bij honderden verkooppunten in Nederland. Hiertoe behoren bijvoorbeeld groothandels (Makro), elektronicawinkels (BCC, Mediamarkt), Blokker, Marskramer, enzovoorts. Ook online is de Philips Wake-up Light verkrijgbaar, er zijn tientallen webshops die de Wake-up Light in het assortiment hebben. Hiertoe behoort onder andere de webwinkel van Philips.

Prijsvergelijking Wake-up Light

Afhankelijk van het model dat je wenst kost een Philips Wake-up Light tussen de € 50 en meer dan € 100,-. Dit zijn dan wel de online prijzen. Bij normale winkels en winkelketens liggen de kosten tien tot twintig euro hoger. Het kan dus absoluut lonen om voordat je een Wake-up Light aankoopt op dat moment de prijzen even te vergelijken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.