Philips Airfryer: verkooppunten en prijsvergelijking

De Philips Airfryer is een frituurpan waarmee het frituren plaatsvindt aan de hand van warme lucht. Dit biedt enkele zeer grote voordelen, zo gebruik je bijvoorbeeld veel minder vet, heb je geen last van frituurluchtjes en de pan is veel eenvoudiger te reinigen. Dankzij de Philips Airfryer is gezond frituren gewoon realiteit geworden. Kom te weten waar de Airfryer te koop is en waar je de beste prijs betaalt.

Philips Airfryer

De voordelen van frituren met een Philips Airfryer zijn bijna te mooi om waar te wezen, maar eigenlijk ook heel logisch. Doordat je niet frituurt in het vet, maar met behulp van hete lucht komt het voedsel logischerwijs niet in aanraking met de grote hoeveelheden frituurvet die je nodig hebt in normale frituurpannen. Maar de Philips Airfryer is niet alleen ideaal voor frituren, ook wanneer je wilt bakken, roosteren, grillen of braden is de Airfryer geschikt. Het gebruik is ook nog eens heel eenvoudig, je wacht gewoon tot het systeem op de juiste temperatuur is en vervolgens kan het voedsel in de la worden ingebracht.

Airfryer XL

Om tegelijkertijd grotere hoeveelheden voedsel te kunnen bereiden heeft Philips ook de Airfryer XL uitgebracht. De werking is hetzelfde, maar het apparaat is gewoonweg groter.

Verkooppunten

Een Philips Airfryer is op zeer veel plaatsen in Nederland te koop. Retailers als Blokker, groothandels als Makro, elektronicawinkels als Mediamarkt of BCC zijn een greep uit de grote groep verkopers. Ook online is de Airfryer verkrijgbaar, denk aan webshops als Bol.com, Wehkamp, Fonq, Kijkshop, enzovoorts. En uiteraard mag de online Philips shop ook niet ontbreken in het lijstje met verkooppunten.

Prijsvergelijking Airfryer

Een Airfryer kost ongeveer tussen de € 150 en € 200,- per exemplaar. De prijs is afhankelijk van de uitvoering, de duurste uitvoeringen kosten meer dan € 200,-. Losse onderdelen en accessoires kosten enkele tientallen euro’s. Via internet kan je online al een Airfryer kopen voor prijzen rond de € 130,-.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.