Werken bij NS: overzicht actuele vacatures

Iedereen kent de NS, oftewel de Nederlandse Spoorwegen wel. De NS verzorgt namelijk een groot deel van het vervoer over het Nederlandse spoornetwerk. Om al die treinen te laten rijden zijn er vele duizenden werknemers nodig, op de trein en ook zeker buiten de trein. De NS zijn daarom een van de grootste werkgevers van Nederland en altijd wel op zoek naar nieuw talent. Wil je ook werken bij NS? Neem dan de actuele NS vacatures door en misschien zit er wel wat tussen voor je. Onderstaand vind je een overzicht met actuele vacatures.

Werken bij NS

De NS is het bedrijf dat het gros van alle treinreizen in Nederland verzorgt. Hierbij zet het bedrijf zich dagelijks in voor tevreden klanten die op tijd willen reizen, maar vooral veilig willen reizen. Om miljoenen klanten per week te bedienen heeft NS veel werknemers nodig, in totaal werken er maar liefst 30.000 mensen bij de Nederlandse Spoorwegen. Deze mensen zijn niet alleen machinisten en conducteurs, maar ook technici, logistiek planners, marketeers, ICT, financieel personeel, winkelbedienden, enzovoorts. Kortom, de mogelijkheden om te werken bij de NS zijn legio.

Actuele vacatures

De NS hebben een vacatureportaal opgericht waarop je alle beschikbare en actuele vacatures kunt inzien. Op ieder moment zijn er wel honderden openstaande vacatures te vinden. Om de vacature te vinden die bij je past is het mogelijk om een selectie te maken binnen het enorme aanbod. Geef bijvoorbeeld aan in welk werkgebied je geïnteresseerd bent, in welke regio je wilt werken, wat je opleidingsniveau en werkervaringen zijn, binnen welk bedrijfsonderdeel van NS of winkelformule je wilt werken en of je op zoek bent naar een parttime of fulltime functie. Onderstaand volgt een handig overzicht van actuele NS vacatures:

NS Vacatures

Solliciteren

Het bijzondere aan het vacatureportaal van de NS is dat het mogelijk is om direct online te solliciteren op een vacature. In de vacature staat namelijk, behalve inhoudelijke informatie over de functie, ook een button met solliciteren erop. Na het invullen van persoonlijke gegevens en het uploaden van CV en/of motivatiebrief wordt je sollicitatie in behandeling genomen.

Stages

Ook als je nog geen professional bent is het mogelijk om werkzaam te zijn bij de NS. De Nederlandse Spoorwegen hebben meerdere interessante stages openstaan. Ook het volgen van traineeships behoort tot de mogelijkheden. Je vindt een overzicht van de stages en traineeships door in het vacatureportaal onder het kopje Werkgebieden te kiezen voor Stages & Traineeships.

Werkgebieden

Het bedrijf van de NS is samengesteld uit meerdere werkgebieden, namelijk Operatie, Techniek, Finance, Staf, Inhuur, Winkels, ICT, Vastgoed, Stages & Traineeships.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.