Makro Duiven: openingstijden en vacatures

Makro heeft in Nederland tientallen filialen. In Duiven is een Makro filiaal gevestigd waar je terecht kunt voor het uitgebreide assortiment food en non food producten. Behalve inkopen doen kan je er ook voordelig tanken of een hapje eten in het restaurant. Algemene informatie over Makro Duiven is onderstaand vermeld waaronder adres, vacatures en werk, het aanvragen van een klantenpas, brandstof tanken, telefoonnummer en openingstijden.

Adres en telefoonnummer

De Gelderse groothandel Makro Duiven heeft het volgende adres en telefoonnummer:

  • Adres: Nieuwgraaf 28, 6921 RJ Duiven
  • Telefoonnummer: 0900-2025300 (€ 0,20 per gesprek + eventuele bundelkosten)

Openingstijden Makro Duiven

Makro Duiven is zoals de meeste Makro filialen ook op zondag geopend, waardoor er dus sprake is van een wekelijkse koopzondag. Koopavond is het ook bijna iedere dag, want van maandag tot en met vrijdag is de winkel open tot 22.00 uur. De openingstijden zijn:

  • Maandag: 9.00 – 22.00
  • Dinsdag: 9.00 – 22.00
  • Woensdag: 9.00 – 22.00
  • Donderdag: 9.00 – 22.00
  • Vrijdag: 9.00 – 22.00
  • Zaterdag: 9.00 – 18.00
  • Zondag: 12.00 – 17.00

Extra openingstijden

Wanneer je een horecacard of een goldcard bezit mag je gedurende zes dagen (maandag tot en met zaterdag) al om 7.00 uur naar binnen. Hierdoor heb je twee uur de tijd om in alle vroegte op je gemak te shoppen bij Makro. Het is zelfs mogelijk om 24 uur per dag te winkelen bij Makro, zij het dan online in de webwinkel waar een aanzienlijk deel van het assortiment online wordt verkocht.

Bereikbaarheid

Met de auto bereik je het Makro filiaal het eenvoudigst via autosnelweg A12 (afrit 27 Westervoort). Er is een groot parkeerterrein bij de groothandel waar je uiteraard gratis mag parkeren. In de directe omgeving van Makro Duiven vind je tevens de bushaltes Nieuwgraaf/Dijkgraaf en Duiven IKEA.

Makro vacatures

Makro heeft grote aantallen werknemers in dienst, een aanzienlijk deel als parttimer. Als je ook interesse hebt om te werken bij Makro kan je eenvoudig de vacatures in de gaten houden via het vacatureportaal van de groothandel. Je vindt er een overzicht van alle actuele vacatures.

Restaurant

Ook het Makro filiaal in Duiven heeft een eigen restaurant waar de bezoekers kunnen lunchen, dineren of gewoon even een bakje koffie kunnen drinken. De openingstijden van het restaurant zijn gelijk aan de normale openingstijden van Makro Duiven.

Makro klantenpas

Makro Duiven is geen openbare winkel, je kunt alleen binnen op vertoon van je Makro klantenpas. De klantenpas moet je aanvragen, maar hiervoor gelden wel diverse voorwaarden. Je vindt meer informatie over het aanvragen van een klantenpas op de pagina Klantenpas Makro aanvragen.

Makro brandstof

Voordelig tanken doe je bij Makro, dat is algemeen bekend. De brandstofprijzen zijn constant bij de allerlaagste van de regio. Je kunt bij Makro Duiven Euro 95 ongelood, Diesel, Euro Energy, LPG en Diesel Energy tanken. LPG wordt overigens buiten de openingstijden van de Makro niet verkocht, de overige brandstofsoorten zijn 24 uur per dag onbemand verkrijgbaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.