Hornbach Best: openingstijden en vacatures

In de gemeente Best had men al een grote Karwei, maar daar is nu de nog grotere Hornbach bijgekomen. Op een toplocatie niet ver van de snelweg en nabij de stad Eindhoven is Hornbach Best gevestigd. De winkel is maar liefst circa 20.000 vierkante meter groot, oftewel twee hectare. Kom alles te weten over Hornbach Best, de openingstijden, het adres en de bereikbaarheid, het assortiment, vacatures en werken bij Hornbach Best.

Hornbach Best

Hornbach in Best valt wel op, het is namelijk een immens groot nieuwbouwcomplex gelegen aan enkele drukke toegangswegen van en naar de snelweg. Dankzij het winkeloppervlak van 20.000 vierkante meter is een bezoek aan de bouwmarkt al snel een echt uitje. Het adres en het telefoonnummer van Hornbach Best zijn:

  • Adres: Zandstraat 15, 5683 PL Best
  • Telefoonnummer 0499-334000

Assortiment

Een bouwmarkt biedt logischerwijs alles op het gebied van verbouwen, klussen, doe-het-zelven, enzovoorts. Bij Hornbach in Best kan je dan ook terecht voor alles in en rondom huis. Of je nou op zoek bent naar verf en behang, verlichting en elektra, woondecoratie, hout, vloeren en tegels, bouwstoffen of badkamer en sanitair; bij Hornbach verkopen ze het. Hornbach onderscheid zich ten opzichte van andere bouwmarkten doordat ze erg sterk inzetten op het bieden van advies. Vooral wanneer je als klusser een ‘project’ in gedachten hebt, kan het personeel van Hornbach je adviseren over de materialen die gekocht moeten worden hoe het project uitgevoerd kan worden.

Openingstijden

Normaliter zal Hornbach Best zes dagen per week geopend zijn, alleen op zondag is de winkel gesloten. Uiteraard vormen de koopzondagen hier weer een uitzondering op. Elke doordeweekse dag is het koopavond en sluit de bouwmarkt pas om 21.00 uur. De openingstijden zijn:

  • Maandag: 7.00 – 21.00
  • Dinsdag: 7.00 – 21.00
  • Woensdag: 7.00 – 21.00
  • Donderdag: 7.00 – 21.00
  • Vrijdag: 7.00 – 21.00
  • Zaterdag: 8.00 – 18.00
  • Zondag: gesloten (heel 2015 koopzondag!)

Vacatures Hornbach Best

In de maanden voordat het filiaal van Hornbach in Best de deuren opende waren er continu tientallen openstaande vacatures beschikbaar. Maar ook nu de winkel geopend is blijven er regelmatig vacatures ontstaan die ingevuld moeten worden. Het is natuurlijk een voordeel wanneer je zelf ook graag klust en technisch inzicht hebt, zodat je de klanten naar tevredenheid kunt assisteren en helpen. En natuurlijk moet je in staat zijn om je enthousiasme over te dragen op de bezoekers. Je kunt alle vacatures bij Hornbach, waaronder die in Best, raadplegen via deze webpagina

Bereikbaarheid

Hornbach Best heeft een prima ligging ten opzichte van diverse autosnelwegen, de A2 ligt zelfs op maar honderd meter afstand. Het ligt direct bij afrit 28 (Best / Eindhoven–Acht). De bouwmarkt is voorzien van een groot parkeerterrein waar je uiteraard gratis mag parkeren. Reis je met het openbaar vervoer? Het treinstation van Best is op ongeveer twee kilometer afstand gelegen.

Online bestellen

Hornbach Best is, de koopzondagen uitgezonderd, gesloten op zondagen. Een plek waar je wel zeven dagen per week terecht kan is de webwinkel van Hornbach. Een groot deel van het assortiment van Hornbach is namelijk ook online te bestellen. Je kunt de bestelde producten thuis laten bezorgen of zelf afhalen bij Hornbach Best.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.