Decathlon Apeldoorn: openingstijden, vacatures

De bekendste sportwarenhuizen van ons land zijn de Decathlon filialen. Ook in Apeldoorn is een megagrote Decathlon geopend waar je alles kunt vinden op het gebied van maar liefst 65 sporten. Decathlon Apeldoorn is een goedbezochte winkel en ook absoluut het bezoeken waard. In dit artikel meer informatie over Decathlon Apeldoorn zoals de openingstijden, adres en bereikbaarheid, assortiment, vacatures en werken bij Decathlon.

Decathlon Apeldoorn

De winkel van Decathlon Apeldoorn is 3.500 vierkante meter groot, een geweldig groot oppervlak bomvol met sportartikelen. Het adres en het telefoonnummer van Decathlon Apeldoorn zijn:

  • Adres: De Voorwaarts 25, 7321 MA Apeldoorn
  • Telefoonnummer 055-3684440

Assortiment

Apeldoorn is gelegen bij de Veluwe, een gebied dat uitnodigt om te sporten. De perfecte winkel om je sportspullen te kopen is daarom ook Decathlon Apeldoorn. Omdat je bij Decathlon in het assortiment sportartikelen voor tientallen verschillende sporten vindt, kan je er bijvoorbeeld alles vinden voor fietsen, wandelen, voetbal, skiën, fitness, tennis, hockey, enzovoorts.

Openingstijden

De winkel is zeven dagen per week open, iedere zondag is er koopzondag. Het fenomeen koopavond is bij Decathlon Apeldoorn ook prima geregeld, iedere doordeweekse avond is de winkel tot vrij laat open. Een overzicht van de openingstijden:

  • Maandag: 9.30 – 20.00
  • Dinsdag: 9.30 – 20.00
  • Woensdag: 9.30 – 20.00
  • Donderdag: 9.30 – 21.00
  • Vrijdag: 9.30 – 21.00
  • Zaterdag: 9.30 – 19.00
  • Zondag: 12.00 – 17.00

Bereikbaarheid

Decathlon Apeldoorn ligt naast het Omnisportcentrum. In het gebouw vind je ook nog andere bekende winkels zoals Media Markt, Toy Champ, enzovoorts. De stad Apeldoorn is eenvoudig te bereiken via de autosnelweg A50. Om bij de Decathlon te geraken neem je afslag 24 (Apeldoorn), waarna je via de Zutphensestraat de gratis parkeerterreinen bereikt. Het treinstation Apeldoorn de Maten is overigens ook op loopafstand gelegen.

Webwinkel

Het voordeel van online shoppen is eenieder wel bekend, je hoeft de deur niet meer uit. Als je geen zin of tijd hebt om Decathlon Apeldoorn te bezoeken, kan je ook gewoon je sportartikelen online kopen in de webwinkel van Decathlon.

Vacatures Decathlon Apeldoorn

Decathlon Apeldoorn is een van de grootste werkgevers van de stad, er werken vele tientallen werknemers. Vaak zijn er weer nieuwe vacatures die ingevuld moeten worden. Je vindt de vacatures onderstaand, misschien zit er wel een leuke functie voor jou tussen?

Vacatures Decathlon

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.