Decathlon Amsterdam: winkelinformatie

Aan de Arena Boulevard naast de Amsterdam ArenA vind je een van de mooiste sportwinkels van Nederland, namelijk Decathlon Amsterdam. Welke sport je ook beoefent, Decathlon heeft een enorm groot assortiment van bijna alle denkbare sporten. Kom meer te weten over Decathlon Amsterdam zoals de openingstijden, vacatures en werken bij Decathlon Amsterdam, adres, telefoonnummer en bereikbaarheid.

Decathlon Amsterdam

Ook de Decathlon in Amsterdam is groots opgezet, net zoals alle andere filialen van de sportketen, en bestaat uit vele duizenden vierkante meters winkeloppervlak. Het adres en het telefoonnummer van Decathlon Amsterdam zijn:

  • Adres: ArenA Boulevard 101, 1101 DM Amsterdam
  • Telefoonnummer 020-5659120

Assortiment

Bij Decathlon werken ze met een enorm groot assortiment waarin zowat alle bekende en ook minder bekende sporten zijn opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan sportartikelen voor tennis, voetbal, hockey, wintersport, fitness, wielersport, enzovoorts. In totaal heeft Decathlon ongeveer 65 sporten in het assortiment opgenomen.

Openingstijden

De winkel van Decathlon Amsterdam heeft ruime openingstijden en heeft bijvoorbeeld iedere werkdag koopavond tot 21.00 uur. Ook is het iedere zondag koopzondag. Een overzicht van de openingstijden per dag:

  • Maandag: 9.30 – 21.00
  • Dinsdag: 9.30 – 21.00
  • Woensdag: 9.30 – 21.00
  • Donderdag: 9.30 – 21.00
  • Vrijdag: 9.30 – 21.00
  • Zaterdag: 9.30 – 19.00
  • Zondag: 11.00 – 18.00

Bereikbaarheid

Het gebied waar Decathlon Amsterdam is gevestigd, namelijk het gebied rondom de Amsterdam ArenA, is uitgegroeid tot één van de grootste publieksmagneten van Amsterdam. Je vindt er behalve de ArenA onder andere de Ziggo Dome en Heineken Music Hall. Het gebied is dan ook perfect bereikbaar via het openbaar vervoer, zo ligt treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA om de hoek en er zijn tal van (betaalde) parkeergarages in de buurt.

Webwinkel

Shoppen bij Decathlon is natuurlijk ook gewoon mogelijk zonder een van de filialen te bezoeken. Decathlon heeft een zeer uitgebreide webwinkel waar je het assortiment online kunt terugvinden. Zeer handig is natuurlijk dat de bestelde artikelen gewoon thuis worden bezorgd.

Vacatures Decathlon Amsterdam

Ben je gek op sport en denk je dat je je passie op een leuke en enthousiaste manier kunt overbrengen op andere mensen? Misschien is werken bij Decathlon dan wel iets voor jou. Ook bij Decathlon Amsterdam zijn vaak nieuwe vacatures. Je vindt alle vacatures onderstaand:

Vacatures Decathlon

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.