Casio Horloges : verkooppunten en prijsvergelijking

Casio is een Japans elektronicamerk dat onder andere horloges maakt. Behalve horloges houdt Casio zich ook bezig met bijvoorbeeld computers, rekenmachines, pda’s en zelfs kassasystemen. De horloges van Casio behoren al vele decennia tot de meest verkochte horloges ter wereld. Kom onderstaand alles te weten over Casio Horloges, welke stijlen en uitvoeringen er zijn, wat de kosten bedragen en bij welke verkooppunten je het voordeligst uit bent.

Casio Horloges

Casio heeft horloges in allerlei kleuren, soorten en maten. De horloges zijn ondergebracht in een ruime handvol lijnen, te weten Edifice, G-Shock, Casio Sports, Casio Collection, Baby-G, Casio Radio Controlled en Wake up Timer. Elke lijn heeft eigen kenmerkende eigenschappen, waardoor er voor eenieder wat wils is binnen het assortiment van Casio. Wat Casio wel anders dan de concurrentie maakt is dat een groot deel van de horloges is uitgerust met allerlei technologische snufjes. Uiteraard is er nog een onderscheid gemaakt tussen bijvoorbeeld mannenhorloges en vrouwenhorloges.

Verkooppunten

Casio horloges worden verkocht via de bedrijfseigen webwinkel die bereikbaar is via nl.casio-shop.eu. Overige verkopers van de horloges zijn juweliers, groothandels, enzovoorts. Een overzicht van alle wederverkopers is te raadplegen via casio-europe.com/nl/watch/dealers. De horloges van Casio zijn tenslotte ook allemaal online te koop via tal van online wederverkopers.

Prijsvergelijking 

De kosten van Casio horloges zijn zeer divers en afhankelijk per model. De voordeligste Casio horloges koop je al voor enkele tientallen euro’s. De meer exclusieve modellen kosten honderden euro’s per horloge. Een goede besparingstip is om eerst een model te kiezen en vervolgens de modelnaam in te vullen op Google en zodoende het voordeligste verkooppunt te vinden. Vooral online worden er vaak gunstige prijzen gerekend.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.