Zara Utrecht: adres, openingstijden, vacatures

Zara is aanwezig in de grootste Nederlandse winkelsteden en dus natuurlijk ook in Utrecht. Er zijn zelfs twee Zara filialen in Utrecht en ze behoren allebei tot de meest geliefde winkels van de Domstad. Kom alles te weten over Zara Utrecht zoals adresgegevens, telefoonnummer, locaties, openingstijden en assortiment. Ook vind je informatie over werken bij Zara Utrecht en het vinden van vacatures.

Zara Utrecht Hollandse Toren

Zara heeft in Utrecht twee filialen van Zara, waarvan één aan de Hollandse Toren is gevestigd. Het adres en telefoonnummer zijn als volgt:

 • Adres: Hollandse Toren 89, 3511 BN Utrecht
 • Telefoonnummer 030-2307800

Zara Utrecht Oudegracht

Een ander Zara filiaal in Utrecht is gevestigd aan de Oudegracht. Het adres en telefoonnummer zijn als volgt:

 • Adres: Oudegracht 151, 3511 AK Utrecht
 • Telefoonnummer: 030-2335180

Assortiment

Het assortiment van het Zara filiaal aan de Hollandse Toren omvat kleding voor dames, heren en kinderen. Het assortiment van de vestiging aan de Oudegracht omvat kleding voor dames en heren. Bij Zara Utrecht Oudegracht is dus geen kindermode te koop.

Vacatures Zara Utrecht

Ben je afkomstig uit Utrecht of omgeving en wil je graag werken bij Zara? Ben je enthousiast en dol op mode? Houd dan goed de vacatures van Zara Utrecht in de gaten. Waar je de vacatures kunt vinden en hoe je kunt solliciteren vind je hier.

Openingstijden

De openingstijden van de twee Utrechtse Zara filialen zijn gelijk aan elkaar. De openingstijden zijn als onderstaand:

 • Maandag: 12 – 18
 • Dinsdag: 10 - 18
 • Woensdag: 10 - 18
 • Donderdag: 10 - 21
 • Vrijdag: 10 - 18
 • Zaterdag: 10 - 17
 • Zondag: 12 - 17

Bereikbaarheid

Zara Utrecht is vooral goed bereikbaar per trein. Beide winkels zijn op slechts enkele honderden meters lopen van treinstation Utrecht Centraal gelegen. Uiteraard is parkeren mogelijk in één van de vele parkeergarages in het centrum van Utrecht, maar je zult zeker rekening moeten houden met verkeersdrukte op de wegen en met hoge parkeerkosten.

Uitverkoop bij Zara

Zara is gelukkig al niet de duurste winkel, maar het wordt nog leuker om te shoppen tijdens de uitverkoop. Zo dalen de prijzen tijdens bijvoorbeeld de zomersale en wintersale nog aanzienlijk.

Reactie plaatsen

Reacties

Eleni
een jaar geleden

Hi, is the item 0085/852 still available online or in any store in the Netherlands? Thanks! (in any size)

pia fokking
2 jaar geleden

ik heb op 15 december middels internet een heuptasje gekocht. bij aankomst bleek het een kindermaat te zijn. ik heb het een week na ontvangst retourgezonden met post.nl onder retournummer 366217829, verstrekt door uw organisatie. ik heb tot op heden nog geen retourbedrag ontvangen.