Zara Den Bosch: adres, openingstijden, werken

Den Bosch is de hoofdstad van Noord-Brabant en een geliefde winkelstad vanwege het mooie historische centrum. En natuurlijk vanwege het leuke, diverse winkelaanbod. Misschien wel de leukste winkel van Den Bosch is Zara. Omdat Zara altijd voorop loopt als het aankomt op mode en sfeervolle aankleding weten vele shoppers telkens weer Zara Den Bosch te vinden. Kom op deze pagina alles te weten over Zara Den Bosch zoals het adres, de openingstijden, vacatures en werk, het assortiment en de bereikbaarheid.

Zara Den Bosch

Zara Den Bosch ligt in het stadscentrum van Den Bosch, midden in het winkelgebied. Ideaal om te bezoeken tijdens een dagje shoppen dus. Het adres en telefoonnummer van Zara Den Bosch zijn:

  • Adres: Schapenmarkt 7 - 19, 5211 JP Den Bosch
  • Telefoonnummer 073-7074250

Assortiment

Het filiaal in Den Bosch van Zara is vrij groot. Hierdoor is er genoeg ruimte om het assortiment heren, dames en kindermode te etaleren. Je kunt er dus terecht met het hele gezin om heerlijk te shoppen. Of neem eens een kijkje bij de cosmetica die Zara verkoopt.

Vacatures Zara Den Bosch

Als je veel afweet van mode, representatief overkomt en leuk in de omgang met collega’s en bezoekers bent is een baan bij Zara misschien wel iets voor jou. Ook bij Zara Den Bosch zijn er mogelijkheden om te werken aangezien er regelmatig nieuwe mensen nodig zijn. Meer weten over werken bij Zara en het vinden van de perfecte vacature? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Openingstijden

 

De wekelijkse koopavond vindt plaats op donderdagavond wanneer de winkel pas sluit om 21 uur. Op zondag is de winkel ook gewoon geopend van 12 tot 17 uur (koopzondag). De overige openingstijden zijn:

  • Maandag: 12 – 18
  • Dinsdag: 9.30 - 18
  • Woensdag: 9.30 - 18
  • Donderdag: 9.30 - 21
  • Vrijdag: 9.30 - 18
  • Zaterdag: 9.30 - 17
  • Zondag: 12 - 17

Bereikbaarheid

De beste methode om te gaan shoppen in Den Bosch en bij de Zara is wellicht met de trein. Vanaf treinstation Den Bosch Centraal loop je in ongeveer tien minuten naar de winkel van Zara. Ook met de auto kan je natuurlijk een bezoekje brengen, maar dan moet je rekening houden met verkeersdrukte en parkeerkosten.

Zara sale

Shop extra voordelig bij Zara tijdens de zomersale en wintersale. Je ontvangt kortingen die kunnen oplopen tot 50 - 70%. 

Reactie plaatsen

Reacties

Mevrouw van Megen
7 jaar geleden

Geachte heer/mevrouw,

Op zondag 9 april heb ik een zwarte tas met een kussen van de fysiotherapeut) aan een kledingrek laten hangen ( bij de t- shirts wit, rose en zwart op de begane grond dichtbij de kassa) Hebben jullie hem misschien gevonden? Het zou echt fijn!

Met vriendelijke groet,

Mevrouw A.A.C.M. van Megen