Werken bij Zalando: overzicht actuele vacatures

Zalando is dan wel gericht op de online verkoop van mode, maar dat betekent nog niet dat je er niet kunt werken. Zalando is namelijk ook gewoon in Nederland actief en heeft weer hele andere soorten leuke banen en vacatures dan dat je gewend bent van normale modewinkels. Bij Zalando dus geen of in ieder geval weinig functies waarbij je in winkels actief bent, maar eerder banen gericht op styling en het assortiment. Ook logistiek is er heel wat te regelen bij Zalando, want iedere bestelling moet netjes en snel worden thuisbezorgd. Kom meer te weten over werken bij Zalando en de actuele vacatures. Of bezoek de online webshop van Zalando.

Werken bij Zalando

Zalando heeft dus niet zoveel winkelfuncties als je gewoon bent van modeketens. Zalando heeft natuurlijk wel functies en vacatures op het gebied van bijvoorbeeld styling, marketing, logistiek, ICT, communicatie, personeelsbeheer, mode advies, enzovoorts. Zalando biedt haar personeel een prima salaris en dito arbeidsvoorwaarden. Om bij Zalando te kunnen werken is het vaak een pre wanneer je thuis bent in de mode. Vanwege het internationale karakter van het bedrijf is het ook een pluspunt als je je talen spreekt.

Actuele vacatures

Onderstaand zijn alle vacatures bij Zalando in Nederland opgesomd:

Zalando Vacatures

Online solliciteren

Wanneer er een interessante vacatures staat tussen bovenstaand overzicht is het mogelijk om direct online te solliciteren. Motivatie en curriculum vitae kunnen gewoon online worden bijgevoegd.

Wat is Zalando?

Zalando is een relatief nieuw modebedrijf en bestaat pas sinds 2008. Zalando is een Duits bedrijf en heeft het hoofdkantoor in Berlijn. In de korte periode sinds het ontstaan is Zalando ook actief geraakt in andere Europese landen, waaronder Nederland en België. Zalando verkoopt maar liefst circa 1500 merken en circa 150.000 verschillende soorten artikelen. Het assortiment is voor mannen, vrouwen en kinderen. Behalve uiteraard schoenen vind je bij Zalando ook alle soorten kleding en mode accessoires die je je maar kunt bedenken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.