Weleda: verkooppunten en prijsvergelijking

Weleda is de naam van een lijn natuurlijke verzorgingsproducten en geneesmiddelen geschikt voor lichaam en gezicht. De producten worden toegepast door duizenden dokters, artsen en schoonheidsspecialisten. Maar ook consumenten over de hele wereld zweren bij Weleda. De populariteit komt vooral doordat de producten zijn vervaardigd van natuurlijke ingrediënten. In dit artikel alles over de producten van Weleda, de verkooppunten en een prijsvergelijking.

Weleda

Weleda is een Zwitsers farmaceutisch bedrijf en bestaat al sinds 1921. Dankzij de jarenlange ervaring met geneesmiddelen en huidverzorgende producten behoort Weleda tot de toppers binnen hun sector. Wat Weleda onderscheidend maakt ten opzichte van concurrerende merken is het feit dat Weleda producten maakt op natuurlijke basis en dus zo min mogelijk chemicaliën toepast. Zo maakt het concern gebruik van bijvoorbeeld proeftuinen waar de ingrediënten worden geteeld. Om het groene imago extra te onderstrepen is ook de bedrijfsvoering van Weleda groen en duurzaam en wordt er niet getest op proefdieren.

Producten Weleda

Wat de artikelen en producten van Weleda kenmerkt zijn de natuurproducten waarop complete lijnen worden gebaseerd, voorbeelden hiervan zijn citrusvruchten, rozen, lavendel, granaatappels, enzovoorts. In het assortiment van Weleda tref je onder andere de productlijnen hand en body, deodorant, mondverzorging, bad en douche, haarverzorging, gezichtsverzorging, moeder en kind en tenslotte een mannenlijn aan.

Verkooppunten

De producten van Weleda koop je bijvoorbeeld bij drogisterijen, apotheken en gespecialiseerde gezondheidswinkels. Ook bekende drogisterijen als Etos, DA, De Tuinen en G&W Gezondheidswinkels verkopen het assortiment van Weleda in het hele land. Een verkooppunt in de buurt kan je vinden via de winkelzoeker die op de website van Weleda is weergegeven. Er zijn tevens diverse artsen en huisartsen die de productlijnen van Weleda toepassen. Tenslotte worden de producten door diverse webwinkels online verkocht.

Prijsvergelijking

De producten van Weleda kosten ongeveer rond de € 10,- per product, het grootste deel van de productrange is tussen de € 5 en € 15,- geprijsd. Bij de online verkoopkanalen betaal je minder, de korting bedraagt er ongeveer 10 tot 20%.

Reactie plaatsen

Reacties

Truus Kuiper
8 jaar geleden

Waar vind ik in Bussum op zaterdag, dus niet bij de apotheek,
de bio tijmsiroop?
alvast dank!
Truus