Weber barbecue: verkooppunten en prijsvergelijking 

Barbecueën is één van de dingen die de zomer altijd zo heerlijk maken. Onder het genot van een goed stukje vlees, een drankje en vrienden en familie genieten van het leven. In Nederland ontstaat steeds meer een barbecuecultuur. Wist je dat barbecueën feitelijk helemaal niet ongezond is? De bekendste barbecues zijn van het merk Weber. Weber barbecues hebben een strak design en zodanig gemaakt dat het voedsel ideaal wordt bereid. Een Weber barbecue is te koop bij honderden winkels en webwinkels. Merkinfo.nl heeft de prijzen op een rijtje gezet.

Weber barbecue

Barbecueën wordt van oudsher gedaan in een bakstenen grill, maar het was Weber die een revolutie veroorzaakte in de wereld van de voedselbereiding. Weber creëerde namelijk als eerste kogelvormige barbecues inclusief deksel, handgreep, enzovoorts. Ook is dankzij Weber de focus langzaam meer en meer verschoven van bakstenen grills naar metalen varianten. Het voordeel ervan is dat as niet wegvliegt, dat de roosters niet gaan roesten en dat het voedsel een betere smaak heeft.

Assortiment

Het assortiment Weber barbecues is grofweg in drie categorieën in te delen. De keten brengt namelijk barbecues uit die respectievelijk werken op gas, houtskool en elektriciteit. Behalve barbecues, die verkrijgbaar zijn in alle soorten en maten, brengt Weber nog barbecue accessoires, vuurkorven en installaties waarmee je voedsel kunt roken op de markt.

Verkooppunten

Weber barbecues zijn over de hele wereld te koop. In het thuisland, de Verenigde Staten, is Weber bijvoorbeeld marktleider. In Nederland zijn Weber barbecues te koop bij honderden verkooppunten. Voorbeelden zijn groothandels, tuincentra, doe-het-zelf-zaken en uiteraard gespecialiseerd winkels. Tevens zijn de barbecues van Weber te koop bij ongeveer twintig online webshops. Een overzicht van alle verkooppunten vind je via weberstephen.nl/verkooppunten.aspx.

Prijsvergelijking Weber

Een barbecue is natuurlijk geen weggeefartikel en het gaat jaren mee. Weber barbecues zijn redelijk goed geprijsd en je vindt online al Weber barbecues vanaf ongeveer € 70,- per stuk. Afhankelijk van het type kan de maximale prijs voor de meest luxueuze varianten oplopen tot honderden euro’s per stuk.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.