VVV Cadeaubon: verkooppunten en acceptanten

Iedereen heeft wel ooit een VVV Cadeaubon gekregen van of gegeven aan familie, vrienden, collega’s, enzovoorts. En dat is niet zonder reden, de VVV Cadeaubon is namelijk op tienduizenden plaatsen in te leveren. Je hebt dus de keus uit miljoenen bestedingsdoeleinden, een VVV Cadeaubon komt dus altijd van pas. Kom te weten waar je een VVV bon kunt kopen, waar je deze kunt verzilveren welke waarden je uit kunt kiezen, wat er gebeurt met het restantbedrag, enzovoorts.

VVV Cadeaubon

De bekendste cadeaubon van Nederland is de VVV Cadeaubon, voorheen VVV Irischeque geheten. Er is dan ook geen cadeaubon die zo breed te besteden is, dit verklaart de grote populariteit. Wanneer je iemand een VVV Bon geeft kan je er dus vanuit gaan dat de ontvanger altijd wel een geschikt cadeau kan kopen. Er worden ieder jaar weer meer dan acht miljoen VVV Cadeaubonnen verkocht.

Verkooppunten

Een VVV Cadeaubon is te koop bij maar liefst drieduizend verkooppunten. Uiteraard behoren de VVV kantoren tot de verkooppunten, maar ook landelijke ketens als de PostNL Postkantoren, Bruna en Primera. Ook wordt de bon verkocht bij vele lokale retailers en winkels. Ben je benieuwd naar het dichtstbijzijnde verkooppunt? Raadpleeg dan snel de website van de VVV Cadeaubon en vind een verkooppunt in je buurt door je postcode of plaatsnaam in te vullen. Wil je je huis niet uit? Wist je dat de VVV Cadeaubon ook gewoon online te bestellen is via vvvcadeaubonnen.nl?

Waarde

De VVV Cadeaubon kan worden gekocht in de waardes € 5, € 7,50, € 10, € 12,50, € 15, € 20, € 25 en € 50,-.

Inleveren VVV Cadeaubon

Wat de VVV Bon daadwerkelijk zo speciaal maakt is het enorme aantal locaties waar die ingeleverd kan worden. Zo zijn er maar liefst ongeveer 25.000 inleverpunten. En aangezien elk inleverpunt weer honderden tot duizenden artikelen verkoopt betekent dit dat de keuze zowat onbeperkt. Behalve heel veel lokale acceptanten zijn er ook vele landelijk opererende winkelketens die de VVV Cadeaubon accepteren. Wat dacht je van Bol.com, C&A, Douglas, Bart Smit, Kruidvat, Intertoys, V&D en Praxis. Maar ook wanneer je niks nodig hebt maar liever een dagje weg gaat is de VVV Cadeaubon ideaal. Lever de bon bijvoorbeeld in bij pretparken als Slagharen en Julianatoren of een dierentuin als Burgers Zoo. Bij elke VVV Cadeaubon zit een boekje met daarin opgesomd wat de acceptanten zijn.

Saldo en geldigheid

Een VVV Cadeaubon heeft een onbeperkte geldigheid. Wel moet de waarde ineens worden besteed, er blijft geen restantbedrag achter. Er is dan ook geen saldochecker waar je het saldo van je bon kunt controleren.

Reactie plaatsen

Reacties

A.J.A.M. Smits
5 jaar geleden

waar in Den Bosch is de vvv cadeaukaart in te leveren?

John Gielen
6 jaar geleden

Welke musea accepteren vvv-bonnen voor de aanschaf van een museumjaarkaart?

ELLES
6 jaar geleden

Je kunt heel moeilijk achter je saldo komen, 15 cijfers plus een pincode en dan door de anticomputercontrole, wat een ramp.

José Hermans hermans-Janssen
7 jaar geleden

Wil graag plaatsen in de buurt van Sittard,
waar ze cadeau-bonnen accepteren