Voetbal International: verkooppunten en abonnementen

Het voetbaltijdschrift Voetbal International is het voetbalblad waar je altijd op de hoogte bent van het laatste voetbalnieuws uit Nederland en de rest van de wereld. Of je nu fan bent van PSV, Ajax, Feyenoord of een andere club, bij Voetbal International zit je altijd op pole position wat betreft het laatste nieuws. Kom alles te weten over Voetbal International, de verkooppunten, het afsluiten van een abonnement of het cadeau geven van een abonnement.

Voetbal International

Voetbal International, oftewel VI, verschijnt wekelijks op woensdag met het laatste nieuws op voetbalgebied. Behalve het laatste nieuws verschijnen er ook diepte interviews met spelers, trainers, enzovoorts. Wat het blad kenmerkt zijn de wekelijks terugkerende items zoals ’t Wereldje en Anno. Ook worden er geregeld abonnees aan het woord gelaten, waarmee het blad toch wel de volkse aard van het voetbal benadrukt. Tenslotte schrijven diverse bekende Nederlanders en journalisten columns voor het blad. Vanaf 2008 kreeg Voetbal International een vertaling naar het televisiescherm met het gelijknamige programma op RTL 7. Sinds 2015 is de naam echter gewijzigd naar Voetbal Inside en zijn er geen banden tussen het programma en het tijdschrift.

Verkooppunten

Een groot deel van de bladen die Voetbal International verkoopt zijn losse exemplaren. Het tijdschrift Voetbal International is te koop bij tankstations, supermarkten en bekende winkelketens als Bruna en Primera. Het aantal verkooppunten bedraagt hierdoor duizenden door heel Nederland.

Abonnement afsluiten

Je bespaart geld door in plaats van losse nummers te kiezen voor een abonnement waarmee je wekelijks het tijdschrift thuisgestuurd zult krijgen. Een abonnement kan eenvoudig worden afgesloten via de webpagina http://www.vi.nl/abonnement/kies-je-abonnement.htm. Als abonnee geniet je van behalve het weekblad ook van diverse andere kortingen en voordelen.

Geef VI cadeau

Een goed cadeau bedenken voor je voetbalgekke zoon, dochter, vader, moeder, collega of vrienden is helemaal niet zo moeilijk. Een cadeau dat zeker goed in de smaakt valt is een abonnement op Voetbal International. Daar komt nog eens bij dat ze langdurig profijt hebben van het cadeau, want elke week weer valt het nieuwste nummer weer op de deurmat.

Reactie plaatsen

Reacties

Dominique Vandenberghe
2 jaar geleden

Beste

Is VI ook in België los te verkrijgen?