Velux rolgordijn: verkooppunten en prijsvergelijking

Velux is een van de topspelers op de markt als het aankomt op rolgordijnen. Of het rolgordijn nu dient ter decoratie of voor zonwering dan wel als gewoon gordijn; de rolgordijnen van Velux zullen je niet teleurstellen. Velux heeft een breed gamma aan raamdecoratieproducten en rolgordijnen. Onderstaand geven we alle informatie over de rolgordijnen en aanverwante producten van Velux. Ook is opgesomd hoe je de verkooppunten vindt en waar je de voordeligste rolgordijnen kunt kopen.

Velux rolgordijnen

De rolgordijnen van Velux kunnen zeer eenvoudig worden bevestigd in de dakramen of dakvensters van Velux. De kwaliteit is zeer hoogstaand en gaat jaren mee. De rolgordijnen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om ruimtes te verduisteren, warmte en/of insecten buiten te houden, daglicht binnen te laten, enzovoorts. En natuurlijk kunnen de rolgordijnen worden gebruikt ter verfraaiing van de woonruimte. Velux fabriceert rolgordijnen in vijftien kleuren en dessins. Er is dus altijd wel een uitvoering die perfect past bij jouw smaak of de inrichting van je woning.

Verkooppunten

Er zijn in Nederland honderden verkooppunten van Velux rolgordijnen, zie hiervoor ook deze pagina. Aan de hand van je woonplaats worden verkooppunten in de buurt weergegeven. Tot de wederverkopers behoren bijvoorbeeld bouwbedrijven, klusbedrijven, doe-het-zelf zaken, groothandels, interieurzaken, enzovoorts. Online zijn er ook diverse verkopers actief, je vindt ze eenvoudig via de Google zoekmachine.

Prijsvergelijking

Velux rolgordijnen zijn via de website van Velux verkrijgbaar vanaf ongeveer € 50,-.  De exacte kosten zijn afhankelijk van de grootte, het type dakraam, de bedieningsmethode, kleur, enzovoorts. Een gemiddeld model kost meestal tussen de € 100,- en € 200,-. Online zijn er diverse websites die de Velux rolgordijnen voor minder geld aanbieden. Dit zijn bijvoorbeeld oudere modellen of groot ingekochte partijen. Ook is het mogelijk om namaakmodellen te kopen via bijvoorbeeld bouwmarkten. Sommige namaakmodellen kunnen minder van kwaliteit zijn, dus enige bedachtzaamheid is wel nodig.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.