Velux dakraam: verkooppunten en prijsvergelijking

Een dakraam is een ideale oplossing om bijvoorbeeld meer licht binnen te krijgen of om de ventilatie te verbeteren. De bekendste dakramen van Nederland zijn Velux dakramen, Velux levert al vele decennia betrouwbare en robuuste dakramen. Als je op zoek bent naar een Velux dakraam is het verstandig om diverse verkooppunten te benaderen en offertes te vergelijken. Alle informatie over Velux dakramen, de verkooppunten en de prijzen volgen onderstaand.

Velux dakramen

De bekendste productgroep van Velux zijn de dakramen oftewel dakvensters. Het merk staat zelfs zo sterk dat wanneer je denkt aan een dakraam, je automatisch een Velux dakraam als eerste zult benoemen. Een dakraam van Velux is meer dan alleen een dakraam, het is namelijk geschikt om te spelen met lichtinval en ventilatie. Ook zijn de dakramen inbraakveilig gemaakt. Tot het assortiment behoren gewone dakramen, maar ook tuimelvensters, daglichtsystemen, vluchtvensters, balkon- en dakterrasvensters, enzovoorts.

Verkooppunten Velux

De Velux dakramen zijn in Nederland te koop via honderden verkooppunten. Dit betreffen wederverkopers zoals groothandels, doe-het-zelf bouwbedrijven, klusbedrijven, enzovoorts. Een overzicht van alle verkooppunten vind je via dit overzicht. Je kunt er zoeken op basis van plaatsnaam. Ook via internet vind je verschillende online verkooppunten van Velux dakramen.

Prijsvergelijking

Een dakraam is logischerwijs niet voordelig. Afhankelijk van de grootte, het model, de uitvoering, aanvullende eigenschappen, enzovoorts wordt de prijs betaald. Andere factoren die meespelen zijn het type dak, of je de plaatsing zelf verricht of uitbesteed, de prijs voor het plaatsen, enzovoorts. Het beste advies is om een stuk of drie tot vijf verkooppunten te benaderen en offertes op te vragen. Zodoende kunnen de prijzen met elkaar worden vergeleken en kan je de beste of voordeligste offerte kiezen. Er zijn overigens ook vele namaakmodellen op de markt die logischerwijs voordeliger zijn dan de Velux dakramen. De kwaliteit is echter in de meeste gevallen niet hetzelfde waardoor goedkoop duurkoop wordt.

Velux

Het bedrijf Velux is actief in meer dan 35 landen waaronder Nederland en heeft wereldwijd maar liefst meer dan tienduizend mensen in dienst. Velux produceert onder andere daglichtsystemen, rolluiken, raamdecoratie, zonweringssystemen en natuurlijk dakramen.

Reactie plaatsen

Reacties

Ramon
8 jaar geleden

Goedemiddag.
Wij zijn op zoek naar nieuwe gootstukken voor ons wat oudere Velux dakramen.
We willen gaan oriënteren of dat dit rendabel is of nieuwe dakramen te nemen hiervoor.
Kunt u een prijs voor ons opgeven voor de nieuwe gootstukken a.u.b.?
De verschillende gootstukken zijn voor de volgende dakramen:

* Voor de GGU 102 EDW 102 1000Z 2x
* Voor de GGL 606 EDW 606 1000Z 1x
* Voor de GGL 804 EDW 804 1000Z 1x
* Voor de GGU 304 EDW 304 1000Z 1x

Ik hoor het graag van u of u dit nog voor een redelijke prijs kunt leveren.
Met vriendelijke groet;
Ramon Coster

Willemse
8 jaar geleden

mijn oude GGL 7 1082 Y 6S Velux dakvenster wil ik vervangen voor GGL UK 04. Wat kost me dat incl goot stuk. Groet Willemse.