Urban Outfitters: winkels en webshop

De winkelketen Urban Outfitters is een Amerikaanse winkelketen waar je terecht kunt voor enorme collecties mode en woonartikelen. Urban Outfitters is bezig Europa te veroveren, waaronder Nederland en België. Behalve de bekende webshop openen ze ook steeds meer winkels. Kom alles te weten over Urban Outfitters zoals waar je de winkels kunt vinden, informatie over werken bij Urban Outfitters, het assortiment en de merken, de online webshop, giftcard en sale.

Urban Outfitters winkels

Momenteel zijn er in Nederland en België pas enkele filialen van Urban Outfitters geopend:

  • Urban Outfitters Amsterdam, Kalverstraat 31-33
  • Urban Outfitters Rotterdam, Lijnbaan 150 (tijdelijke pop-up store)
  • Urban Outfitters Antwerpen, Meir 78
  • Urban Outfitters Brussel, Place Stephanie 6

Groei winkelketen

De verwachting is dat het huidige aantal winkels van de winkelketen pas het begin is van een stevige groei van Urban Outfitters. Zoals al blijkt uit bovenstaande overzicht is er een pop-up store in Rotterdam, mogelijk komt er in deze stad nog ooit een definitieve winkel. Ook zijn er geruchten voor een winkel van Urban Outfitters in Utrecht.

Assortiment

Urban Outfitters is qua assortiment vergelijkbaar met grote modewinkels en warenhuizen. Je koopt er mode voor mannen en vrouwen. Maar Urban Outfitters heeft ook een enorme lijn aan woonartikelen. Enkele voorbeelden van wat je zoal bij Urban Outfitters kunt kopen:

  • Kleding: jurkjes, topjes, shirts, blouses, jassen, sokken, horloges, jeans, rokjes, leggings, sportkleding, lingerie zoals beha’s, ondergoed, slipjes, zwemkleding, cosmetica, juwelen, polo’s, hoodies, riemen, handtassen, zonnebrillen, sjaals, laarzen, hakschoenen, sandalen, enzovoorts.
  • Woonartikelen: spullen voor de badkamer, beddengoed, boeken, gordijnen, kussens, decoratie, meubels, glazen, servies, verlichting, elektronica, muziek en vinyl, kaarsen, enzovoorts

Merken

Urban Outfitters verkoopt niet alleen eigen producten. Ze verkopen ook de artikelen van honderden bekende en minder bekende merken. Enkele voorbeelden van merken waarvan producten in het assortiment van Urban Outfitters zijn opgenomen zijn Adidas, Nike, Birkenstock, Converse, Casio, Dr. Martens, Lacoste, Levi’s, Ray-Ban, Calvin Klein, Superga, Tommy Hilfiger, Vans, Bjorn Borg en Vivienne Westwood, enzovoorts. De lijst is eindeloos!

Online webshop

Urban Outfitters is vooral bekend vanwege de uitgebreide online webshop. De webshop wordt veelvuldig bezocht, het voordeel is namelijk dat je niet naar een van de (weinige) winkels hoeft. Online vind je het complete assortiment van Urban Outfitters en je vindt er artikelen die zelfs exclusief online worden aangeboden. Urban Outfitters bezorgt zowel in Nederland als in België, de bezorgduur bedraagt 3 tot 5 werkdagen.

Sale Urban Outfitters

Het hele jaar door uitverkoop bij Urban Outfitters? Op de webshop is dat zo, want daar heeft de winkelketen een uitverkoopsectie ingericht. Je vindt de afgeprijsde artikelen via het kopje “Sale”. Ook in de winkels zal er sprake zijn van uitverkoopperiodes, denk maar aan de zomersale (juni en juli) of de wintersale (december en januari).

Werken bij Urban Outfitters

De winkelketen Urban Outfitters maakt een stevige groei door in Europa, waaronder in Nederland en België. Dat betekent volop nieuwe banen bij dit aansprekende bedrijf. Er zijn banen op het hoofdkantoor, in de winkels en in de distributie. Maar voor Nederland en België geldt natuurlijk dat er vooral vacatures in de winkels zullen zijn. Je vindt deze vacatures via deze webpagina.

Giftcard

Een leuk en origineel cadeau om te geven aan iemand (of om te krijgen natuurlijk) is de giftcard van Urban Outfitters. De giftcard is te koop in waardes tussen de € 10 en € 1000,-.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.