Urban Outfitters Amsterdam: winkelinformatie

De eerste Nederlandse winkel van Urban Outfitters werd geopend in Amsterdam, midden in de prestigieuze Kalverstraat. Het Amerikaanse merk, bekend van de mode en woonartikelen is van plan flink te groeien. Meer over Urban Outfitters Amsterdam zoals openingstijden, locatie en adres, vacatures, bereikbaarheid en de webwinkel volgt in onderstaande artikel.

Urban Outfitters Amsterdam

De winkel van Urban Outfitters biedt alles wat de fashionista van tegenwoordig zoekt. Je kunt er mode kopen van een enorm groot aantal merken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de woonartikelen die Urban Outfitters in haar assortiment heeft opgenomen. De roem van Urban Outfitters was de winkelopening al vooruit gesneld, dat bleek wel uit het feit dat er vooral online al een hele tijd druk gespeculeerd werd over de komst van de winkel.

Adres en telefoonnummer

Het adres en telefoonnummer van Urban Outfitters in Amsterdam zijn als volgt:

  • Adres: Kalverstraat 31-33, 1012 NX Amsterdam
  • Telefoonnummer: +31(0)20-4222981

Vacatures Urban Outfitters Amsterdam

De winkel van Urban Outfitters is een grote winkel en heeft veel werknemers nodig. In het algemene artikel over Urban Outfitters is aangegeven waar je de vacatures kunt vinden bij deze modeketen en meer specifiek de winkel in Amsterdam.

Openingstijden

Urban Outfitters hanteert iedere dag dezelfde openingstijden, namelijk van 10.00 uur ’s morgens tot 20.00 uur ’s avonds. Alleen op zondagen is de winkel gesloten. Uitzondering hierop vormen dan weer de koopzondagen. De openingstijden van Urban Outfitters Amsterdam zijn:

  • Maandag: 10.00 – 20.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Zondag: gesloten

Bereikbaarheid

De Kalverstraat, waar de winkel van Urban Outfitters is gevestigd, is misschien wel de bekendste straat van Amsterdam. En al helemaal wanneer het op shoppen aankomt, bijna alle internationale modemerken hebben een winkel aan de Kalverstraat. De locatie is midden in Amsterdam gelegen waardoor je eenvoudig van treinstation Amsterdam Centraal naar de winkel loopt. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld tram of bus, er zijn haltes op de nabijgelegen Dam. Het parkeren van je auto is hartje Amsterdam niet zo eenvoudig en bovendien erg duur. Er is een parkeergarage van Q-Park aan het adres Beursplein 15.

Urban Outfitters webshop

 

Natuurlijk kan je ook altijd kiezen te shoppen bij de online webshop van Urban Outfitters. Je vindt online namelijk het complete assortiment en je hoeft er natuurlijk ook niet speciaal de deur voor uit. Vooral omdat er nog zo weinig filialen van het modemerk geopend zijn, is het online bestellen al snel een uitstekende optie.

Reactie plaatsen

Reacties

Giovanna Di Biase
8 jaar geleden

A dynamic, resourceful and hard-working retail assistant with excellent interpersonal skills and the ability to communicate concisely at all levels. A self-starting person who has lots to offer in terms of enthusiasm with the ability to bring high standards to the workplace. Enjoys being part of a successful and productive team, proven through work experience and involvement with local clubs and organisations. A good problem solver who enjoys helping people as much as possible, with excellent customer care experience, both face to face and over the telephone. Pays great attention to detail and would make a significant contribution to the business.

Looking forward to hear from you

Sincerely

Giovanna Di Biase

Nici Misri
8 jaar geleden

I would like to apply to work I am 16 years old and would like to work part time.